• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread скачать в хорошем качестве

Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Red Corn & Roasted Garlic Sourdough Bread

This is one of my absolute favorites – red corn porridge and roasted garlic sourdough bread! Incredibly creamy, burst of flavors! Sweet and earthy, a bit of spice from the red corn. I used 10% whole grain spring wheat (Brian Severson Farms) and 90% bread flour (King Arthur Flour). You can substitute with your favorite cornmeal. I used red cornmeal from Brian Severson Farms. It is a fine grain, stone ground whole cornmeal. Nice spice to it – pairs beautifully with the roasted garlic. Please see the recipe notes below: Recipe: Levain: mixed 30g:30g:30g (very active starter:flour:water). Let sit for 5 hours (or until tripled in volume) at 80degF. Autolyse: mix together 325g flours (290g bread flour and 35g spring wheat) and 240g water. Let sit 3-4 hours at room temp. Roasted garlic: Cut the top off the head of garlic just enough so that the garlic cloves are exposed. Add a bit of peanut oil, then wrap up tightly in foil. Roast in the oven at 400degF for about 30 minutes. Let cool completely, then remove head of garlic and press out the individual cloves. Mash with a fork. Porridge: Off the heat, combine ¼ cup (34g) red cornmeal and ¼ cup water and whisk. On medium heat, add ¼ cup milk. 1 minute later, add ½ cup water and continue to whisk. You can then add 1-2 cloves worth of the roasted garlic. Continue whisking often until the porridge thickens. Set aside to cool. Hand mix in 65g levain (I use a version of the Rubaud method). Let the dough sit for about 30 minutes. Then mix in 7g sea salt. Immediately after the salt step, carefully fold in 90g garlic porridge until just incorporated. Careful to not over mix – this can degrade the gluten. Continue to bulk ferment, performing 4-5 stretch and folds separated by about 45 minutes each. Watch now the dough strengthens throughout bulk after each S&F. If dough maintains a temp of around 75degF, you can expect the bulk ferment to last around 6 hours total (the time it takes from adding the levain, to the time to tip out to shape). If warmer ~80degF, expect closer to 4 hours bulk. If cooler (~70degF), expect closer to 7.5 hours bulk. Shape: Turn out onto well-floured countertop. Shape by folding in the sides then rolling downward. Be gentle to not degas the dough! Sprinkle with a bit of brown rice flour, then transfer to lined banneton. Proof: 20 min at RT proof, then move straight to the fridge (38°F) overnight 12-16 hours. Bake: Preheat oven to 500degF for at least 1 hour. Can use a dutch oven or other baking apparatus, but I prefer a thick stone with a roaster pan cover. Remove dough from fridge, turn out onto parchment paper, slash, and immediately move to the hot stone in the oven. Bake covered (with additional steam, optional) for 20 minutes. Remove roaster lid and turn down heat to 450degF. Continue baking another 20-25 minutes until desired color is reached. I prefer a darker crust, so I bake around 25 minutes uncovered. Cool for at least 2-3 hours until slicing! 😊 Materials and tools used in this tutorial can all be found here: (Amazon Affiliate link): https://www.amazon.com/shop/fullproof...

Comments
  • How To Make A Basic Open Crumb Sourdough Bread 6 лет назад
    How To Make A Basic Open Crumb Sourdough Bread
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Make A 100% Whole Wheat Sourdough Bread 5 лет назад
    How To Make A 100% Whole Wheat Sourdough Bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Sourdough bread with rosemary and roasted garlic|Step by step recipe 2 года назад
    Sourdough bread with rosemary and roasted garlic|Step by step recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • ⚡️ Зеленский отдал срочный приказ || «Подарок» Путину 8 часов назад
    ⚡️ Зеленский отдал срочный приказ || «Подарок» Путину
    Опубликовано: 8 часов назад
  • (Easy) ROASTED GARLIC & ROSEMARY *Sourdough Bread* #sourdough #sourdoughbread 1 год назад
    (Easy) ROASTED GARLIC & ROSEMARY *Sourdough Bread* #sourdough #sourdoughbread
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make A 50% Whole Wheat Sourdough Bread 6 лет назад
    How To Make A 50% Whole Wheat Sourdough Bread
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Honey Oat Sourdough Pullman Loaf 7 лет назад
    Honey Oat Sourdough Pullman Loaf
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Butterfly Pea Flower Swirl & Toasted Oat Porridge Sourdough: @FullProofBaking Recipe 6 лет назад
    Butterfly Pea Flower Swirl & Toasted Oat Porridge Sourdough: @FullProofBaking Recipe
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Хлеб на закваске без холодильника! Меняет ли форма хлеба его вкус и текстуру? 🤔 1 год назад
    Хлеб на закваске без холодильника! Меняет ли форма хлеба его вкус и текстуру? 🤔
    Опубликовано: 1 год назад
  • Roasted Garlic and asiago sourdough bread 4 года назад
    Roasted Garlic and asiago sourdough bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • 100% цельнозерновой хлеб на закваске со свежемолотой пшеницей однозернянки 1 год назад
    100% цельнозерновой хлеб на закваске со свежемолотой пшеницей однозернянки
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Develop Dough Strength 7 лет назад
    How To Develop Dough Strength
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Artisan Bread
    Artisan Bread
    Опубликовано:
  • Методы оценки хлеба на закваске | Узоры и шаблоны для оценки хлеба 6 лет назад
    Методы оценки хлеба на закваске | Узоры и шаблоны для оценки хлеба
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Teaches Polenta Bread 5 лет назад
    Professional Baker Teaches Polenta Bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Red wine & Cranberry Sourdough (CC)  / 레드 와인 크랜베리 사워도우 (자막) 4 года назад
    Red wine & Cranberry Sourdough (CC) / 레드 와인 크랜베리 사워도우 (자막)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Roasted Sweet Corn Sourdough Bread 2 года назад
    Roasted Sweet Corn Sourdough Bread
    Опубликовано: 2 года назад
  • Soothing Bread Compilation! Best Artisan, Bakery & Village Loaves 3 дня назад
    Soothing Bread Compilation! Best Artisan, Bakery & Village Loaves
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to Make Sourdough PART 1! 7 лет назад
    How to Make Sourdough PART 1!
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Страшные прогнозы, которые уже сбываются / Денис Иванов 16 часов назад
    Страшные прогнозы, которые уже сбываются / Денис Иванов
    Опубликовано: 16 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5