У нас вы можете посмотреть бесплатно 【Mocomichi Style】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#008 Fried flounder with starchy sauce 【Ingredients/amount】 For 2〜3 people Flounder 1 Cornstarch desired amount Fried oil desired amount Green onion 1 Ginger 30 g Garlic 3 cloves Chili pepper 2 Red・Green pepper 1 per each Cornstarch with water 1-2 tbsp per each A)ーーーーーーーーーーーーーーーー Chinese soup 100ml Powdered pepper 1/2 tbsp Soy sauce 2 tbsp Shaoxing rice wine 1 tbsp Chinese black vinegar 2 tbsp Oyster sauce 1 tbsp Sesame oil 1/2 tbsp Salt and pepper a little per each 【Cooking process】 ① Remove flounder’s scales, cut up in the stomach side, get rid of the organs and clean up the inside, strain it, make some cuts on the surface of it, coat it with the corn starch. ② Put the green part of green onion, garlic, and ginger skin in the 170° fried oil to add flavor, put the flounder in the fried oil, pour in the fried oil over it by using the ladle, decorate the fried flounder. ③ Slice the green onion, chop up the garlic and ginger, vertically cut the peppers into halves and then cut them diagonally. ④ Put ②’s fried oil (2 Tbsp) in another frying pan and heat it, add ③ and fry them up, add A in order and simmer it, add the cornstarch to make it thick and pour it over the decorated flounder. ⑤ Pour in the fried oil over ④.