У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cut Japanese food. 5 types of kitchen knives. 4 ways to cut vegetables или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to cut and handle kitchen knives in Japanese cuisine. What are cut-off, pull-off, and push-cut? On this channel [How to use kitchen knives] [Cooking tips] [Japanese food] will continue to be delivered. ▼ I would be grateful if you could subscribe to the channel! / @oiri_kitchen ▼ Video table of contents 00:00 This time's content 01:09 Round slice 01:47 Cut into small pieces 03:41 What is a chef's knife? 05:22 What is a thin blade knife? 06:00 The charm of single-edged knives 10:01 Chinese knives, cut off 13:10 Petty knife 14:25 Half-moon cut 15:38 Ginkgo biloba 17:30 Comb cutting 20:44 Ending ▼ Related videos Kiteretsu cuisine • 【人気動画】oiri_kitchen #How to cut vegetables #How to cut a knife #How to cut Japanese food #Chinese knife #Kiteretsu dining room #Oiri #Knife #Cooking commentary #Decoration