У нас вы можете посмотреть бесплатно 五香咸煎饼食谱 | 零失败制作方法 | Ham Chin Peng Recipe | How to Make Five Spice Doughnuts или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
这是一款你一定要尝试的零失败咸煎饼食谱。它不油腻,外酥内嫩,非常有嚼劲,每口都非常好吃。 如果不喜欢咸味,可以换成豆沙馅,口感也很好。也可以撒上白芝麻后才炸,会有芝麻香。这款点心适合早餐或下午茶,配上一杯热腾腾的咖啡,真是美味极了。 This is a zero failure five spices salty Ham Chin Peng recipe(Five Spice Doughnuts) you must try. It’s not greasy, with a crispy exterior and tender inside, very chewy, and so delicious in every bite. If you don’t like the salty taste, you can replace the filling with red bean paste for a great taste as well. You can also sprinkle white sesame seeds before frying for an added sesame aroma. This snack is perfect for breakfast or afternoon tea, paired with a hot cup of coffee, it's truly delicious. ➡️ Dough 面团 📌Mixture A (混合A) 100g Plain flour 普通面粉 1 tsp Caster sugar 细砂糖 1 tsp Yeast 酵母 150ml Water 清水 📌Mixture B (混合B) 300g Plain flour 普通面粉 100g Caster sugar 细砂糖 1 tsp Salt 盐 1/2 tsp Baking powder 泡打粉 1/2 tsp Baking soda 苏打粉 150ml Water 清水 Alkaline water 碱性水 (optional) 1 tsp Cooking oil 食油 ➡️ Filling 馅料: 2 tsp Five spices powder 五香粉 1/2 tsp Salt 盐 1 tbsp Water 清水 ——————————————————— (Bonus Recipe) 芝麻豆沙糯米饼 Sesame Red Bean Glutinous Rice Cake ➡️ Ingredients材料: 250g Glutinous rice flour 糯米粉 50g Plain flour 普通面粉 1 tbsp Sugar 白糖 250g Warm water 温水 340g Red bean paste 豆沙 Sesame seeds 芝麻 ——————————————————— 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech