У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何處理梅菜Simple Steps for Preparing Preserved Mustard Green **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢處理梅菜的簡單步驟: 1️⃣在水中放少許鹽,浸泡梅菜10分鐘,試味,如仍然鹹可浸多幾分鐘。 2️⃣用淡鹽水浸泡梅菜可去除霉味和令梅菜快速變淡。 3️⃣梅菜葉易藏沙泥要掰開清洗,去掉梅菜芯及葉柄老的纖維。 4️⃣熱鍋白鑊(不放油),下薑和梅菜炒至乾水,然後放少許油和糖拌勻。 5️⃣處理完的梅菜可拿去跟其他食材一起煮。 🟢Simple steps for preparing preserved mustard greens: 1️⃣ Add a little salt to water and soak the preserved mustard greens for 10 minutes. Taste and soak longer if still too salty. 2️⃣ Soaking in lightly salted water helps to remove musty odors and reduce the saltiness of the preserved mustard greens quickly. 3️⃣ The leaves of the preserved mustard greens can easily hide sand and dirt, so they should be separated and thoroughly cleaned. Remove the old fibers from the stem and core of the preserved mustard greens. 4️⃣ Heat an ungreased wok, add ginger and preserved mustard greens and stir-fry until the moisture evaporates. Then add a little oil and sugar and mix well. 5️⃣ The prepared preserved mustard greens can be cooked with other ingredients. • 梅菜炆腩肉Braised Pork Belly with Preserve... • 梅菜蒸肉餅 Steamed Pork Patty with Preserv... • 梅菜炆排骨 Braised Pork Rib With Mei Choy ... • 梅菜蒸鯇魚 Steamed Grass Carp With Mei Cho... • 梅菜扣肉 Steamed Pork Belly with Mei Choy... • 梅菜蒸茄子 Steamed Aubergine with Mei Choy... • 梅菜蒸五花腩 Steamed Pork Belly with Mei Ch... • 梅菜焗肉餅 Baked Pork Patty With Mei Choy ... / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒