У нас вы можете посмотреть бесплатно The Fundamentals of Natural Cheesemaking with Trevor Warmedahl at Wild Spaces Farm или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Artisan cheesemaker Trevor Warmedahl discusses the fundamentals of cheesemaking as part of his Sour Milk School (sourmilkschool.com) workshop that took place at Wild Spaces Farm (wildspacesfarm.com), a raw milk micro-dairy in Glenns Ferry, Idaho, in August 2024. Trevor covers the process of milk becoming cheese through fermentation, coagulation and separation as well as how to initiate and maintain a clabber starter. Video created by Ross Perkin (instagram.com/rperkinvisuals)