• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!! скачать в хорошем качестве

Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Boiling 10,000 Crawfish!!! Epic Louisiana Crawfish Throw Down in Cajun Country!!

🎥WEIRDEST Country I've Traveled to! »    • US Deep South Food Tour SNEAK PEAK! Most U...   💗SUPPORT OUR MISSION » http://bit.ly/BestEverPatreon 👕GET YOUR BEST EVER MERCH! » http://bit.ly/BEFRSMerch 😀Check out Spuddy’s Cajun Foods » http://bit.ly/SpuddysCajunFoods This experience couldn’t have happened without the help of Randy Bibb and Delgado Professional Tour Guiding (http://bit.ly/DelgadoProfessionalTour.... With Randy’s help, we were introduced to Spuddy, one of his students training to become a professional tour guide. The entire class even joined us for the Crawfish Throwdown. Spuddy is now offering custom Cajun food tours in the New Orleans area! Special thanks to our Patron, Wah Yan, for supporting BEFRS mission. Check out the cool Patreon rewards we offer here: http://bit.ly/BestEverPatreon #BestEverDeepSouthTour #BestEverFoodReviewShow #BEFRS - - - - - - - - - - - - - - - - » Crawfish Boil 1. Spuddy’s Cajun Food Restaurant: Cajun-Style Andouille + Jambalaya ADDRESS: 2644 LA-20, Vacherie, LA 70090, USA OPEN: N/A 🇺🇸Cajun-Style Andouille: Cut the pork into small pieces. Using a meat grinder, use a chopper plate that will grind the meat into chunks and place in bowl. Add salt and cayenne pepper to the grounded pork and mix. Stuff the pork into the andouille casing. Place the raw andouille into a smoker and allow to cook for 2 to 24 hours. 🇺🇸Jambalaya: In a cast iron pot, add hog lard and bring to a simmer. Once simmering, add chopped onion and cook until caramelized. Mix in pieces of chopped pork and allow to cook until it’s tender. Add chopped andouille and cook until brown. Add hot sauce, celery, bell peppers, smoked sausage and water into the pot. Add salt, pepper, paprika, garlic and cayenne pepper. Add more water to the mixture (roughly 1.5 gallons). Finally, add 8lbs of extra long grain rice and continuously stir for 10 minutes or until the water is gone. Cover the pot for 45 minutes, then serve when ready. 💸PRICE: Cajun-Style Andouille - 8.50 USD per pound | Jambalaya - 4.00 USD per serving - - - - - - - - - - - - - - - - 2. Spuddy’s Place: Crawfish ADDRESS: N/A OPEN: N/A 🇺🇸Crawfish: Fill a large pot ⅓ to ½ with water. Bring water to a boil, then add salt, pepper, crab boil. Add the potatoes, onions, garlic, mushrooms, lemons, sausage, or anything else you like. When the potatoes are soft, shut the fire off and let it soak for half an hour to absorb the seasonings. Take everything out. Bring water to a boil then add crawfish to boiling water. Add frozen corn to the mixture and let sit for 20 minutes. When the crawfish sink, the meal is ready to serve. 💸PRICE: 7.00 USD per pound - - - - - - - - - - - - - - - - 💬COME SAY HI: INSTAGRAM » http://bit.ly/BestEverInstagram (@besteverfoodreviewshow) FACEBOOK » http://bit.ly/BEFRSFacebook 💗SUPPORT OUR MISSION: Patreon is a platform that allows people to support creators on a recurring basis. Your contribution is an investment in the creative freedom of my channel and enables me to keep my content authentic and uninterrupted. Your generous donation allows me the time and resources to create more videos for you. We also have some pretty sweet rewards, exclusive to Patreon Bestys. » http://bit.ly/BestEverPatreon 🥒ABOUT BEFRS: Hey, I’m Sonny! I’m from the US but currently call Vietnam home. I’ve been living in Asia for 10 years and started making food and travel videos to document my experiences. People either enjoyed my undeniable charm or enjoyed watching me eat things like coconut worms, and thus Best Ever Food Review Show came to be. I travel to different parts of the world, hunting down and documenting the most unique food each country has to offer. If you see any factual food errors in my videos, please feel free to politely let me know in the comments. I'm a huge fan of trying different, interesting foods in each country. My show is from a Western point of view, but more importantly, MY point of view. It is not meant to offend any person or culture. Don’t forget to subscribe to Best Ever Food Review Show, so we can connect through food and travel and become Bestys! - - - - - - - - - - - - - - - - 🎬CREDITS: DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY » Bret Hamilton CAMERA OPERATOR » Harrison Martin VIDEO EDITOR » Lê Anh Đỗ COLOR & MASTER » Quí Nguyễn PRODUCER » Liz Peterson For business inquiries, please email: [email protected]

Comments
  • Taiwan’s Unforgivable Ramen Nightmare!! 4 часа назад
    Taiwan’s Unforgivable Ramen Nightmare!!
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Boiling 600 Pounds of Pig Parts in Louisiana!! RARE Cajun American Food!!! 6 лет назад
    Boiling 600 Pounds of Pig Parts in Louisiana!! RARE Cajun American Food!!!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Погрузка РАКОВ в лодку на самом большом болоте Америки (Поймай и приготовь). 2 года назад
    Погрузка РАКОВ в лодку на самом большом болоте Америки (Поймай и приготовь).
    Опубликовано: 2 года назад
  • How A Louisiana Crawfish Company Harvests 60,000 Pounds A Day | Big Business | Business Insider 2 года назад
    How A Louisiana Crawfish Company Harvests 60,000 Pounds A Day | Big Business | Business Insider
    Опубликовано: 2 года назад
  • I Cooked Live Crayfish in a Cauldron over a Fire! The Best Beer Snack 2 года назад
    I Cooked Live Crayfish in a Cauldron over a Fire! The Best Beer Snack
    Опубликовано: 2 года назад
  • The One Japanese Food You Can’t Eat Raw!! 6 месяцев назад
    The One Japanese Food You Can’t Eat Raw!!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • ASMR MUKBANG | ОСТРАЯ ЛАПША & морепродукты & Осьминог & Король Краб | звук еды !! 4 года назад
    ASMR MUKBANG | ОСТРАЯ ЛАПША & морепродукты & Осьминог & Король Краб | звук еды !!
    Опубликовано: 4 года назад
  • $6 Lobster VS $460 Lobster in Vietnam!!! (Biggest Lobster in Vietnam!) 6 лет назад
    $6 Lobster VS $460 Lobster in Vietnam!!! (Biggest Lobster in Vietnam!)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Как приготовить вареных раков по-луизиански | Кулинария юга | Шеф-повар AldenB 2 года назад
    Как приготовить вареных раков по-луизиански | Кулинария юга | Шеф-повар AldenB
    Опубликовано: 2 года назад
  • European Lobster Trapping!! Seafood Gold in the Atlantic!! 2 года назад
    European Lobster Trapping!! Seafood Gold in the Atlantic!!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Incredible Moments Caught on Camera You Must See To Believe! | 2025 New Update 4 часа назад
    Incredible Moments Caught on Camera You Must See To Believe! | 2025 New Update
    Опубликовано: 4 часа назад
  • CRAWFISH & COLD BEER with the GODFATHER of the Bayou 3 года назад
    CRAWFISH & COLD BEER with the GODFATHER of the Bayou
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Juiciest Steak Pizza I Confidently Cook For My Friends 5 дней назад
    The Juiciest Steak Pizza I Confidently Cook For My Friends
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Catching and COOKING Florida’s MOST Dangerous Killer! (HAND CAUGHT!!!) 6 лет назад
    Catching and COOKING Florida’s MOST Dangerous Killer! (HAND CAUGHT!!!)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • DAY IN THE LIFE OF A LOUISIANA CRAWFISH FARMER (this is where crawfish come from) 4 года назад
    DAY IN THE LIFE OF A LOUISIANA CRAWFISH FARMER (this is where crawfish come from)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Giant Lobster Catch And Cook With My Family 4 года назад
    Giant Lobster Catch And Cook With My Family
    Опубликовано: 4 года назад
  • Японская кухня - ЛУЧШАЯ ГОВЯЖЬЯ ЯКИСОБА в Кобе Япония! 4 дня назад
    Японская кухня - ЛУЧШАЯ ГОВЯЖЬЯ ЯКИСОБА в Кобе Япония!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • How To Make a Crawfish Boil with Isaac Toups 6 лет назад
    How To Make a Crawfish Boil with Isaac Toups
    Опубликовано: 6 лет назад
  • $1,000 Seafood Challenge in Thailand!! Biggest in Bangkok!! 9 месяцев назад
    $1,000 Seafood Challenge in Thailand!! Biggest in Bangkok!!
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • African BBQ Battle!! Ranking Uganda’s Top 5 BBQ Meats!! 5 месяцев назад
    African BBQ Battle!! Ranking Uganda’s Top 5 BBQ Meats!!
    Опубликовано: 5 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5