• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE! 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN PIE!

Thanksgiving is near and you need a showstopper of a dessert to really impress your guests! Anna Olsen has the best one ever with this amazing Pumpkin Pie Recipe. Check out the recipe below and let us know in the comments how your Pumpkin Pie turned out! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Ingredients Crust ¾ cup whole wheat flour (all-purpose) ¾ cup cake and pastry flour 1 Tbsp sugar ½ tsp salt 10 Tbsp unsalted butter, cut into pieces and then frozen for 10 minutes 1 large egg yolk 3 Tbsp cold water 1 Tbsp lemon juice Filling 2 cup pumpkin puree ½ cup packed light brown sugar 3 large eggs ¾ cup evaporated milk 1 ½ tsp finely grated fresh ginger ¾ tsp ground cinnamon ⅒ tsp ground cloves ⅒ tsp salt 1 egg whisked with 2 tbsp water, for brushing Directions Crust Filling Assembly 1. Pulse the flours, sugar and salt to combine in a food processor (or the dough can be prepared by hand or using a stand mixer fitted with the paddle attachment). Add the butter and pulse it in quick pulses until just small pieces of butter are visible and the mixture as a whole just begins to take on a pale yellow colour (indicating that the butter has been worked in). 2. Stir the egg yolk, water and lemon juice together and add this to the dough all at once, pulsing until the dough barely comes together (it should look like a crumble dough). Shape the dough into a disc by hand, wrap and chill for at least 2 hours before rolling. Alternatively, the dough can be frozen for up to 3 months and thawed in the fridge before rolling. 3. On a lightly floured work surface, roll out the dough to just under a ¼ inch thick. Lightly dust a 9-inch pie plate (do not grease) and line the plate with the pastry, Trim the pastry off right to the edge of the pie plate and press it down gently to secure. Reserve any remaining dough for trim and chill it and the pie shell while preparing the filling. 4. Preheat the oven to 400 F. 5. Whisk the pumpkin purée, brown sugar and eggs together, then whisk in the evaporated milk, ginger, cinnamon, clove and salt. Pour this into the chilled pie shell. 6. To create the trim, roll out the remaining pie dough into a long rectangle and cut into strips about 1/3-inch wide. Braid three strips together, gently pulling the dough a little to stretch it as you braid it. You may have to make a few braids to cover the complete edge of the pie. Lightly brush the edge of the pie dough and place the braided dough overtop, lightly pressing. Brush the braid(s) with eggwash. 7. Place the pie onto a baking tray and bake the pie for 10 minutes at 400 F, then reduce the oven temperature to 375 F and bake the pie for another 35 to 40 minutes, until the pumpkin filling is set, but still has a little jiggle to it in the centre. Cool the pie to room temperature, then chill completely, about 4 hours, before serving. 8. The pie is best served chilled, and can be stored, refrigerated, for up to 2 days. Anna Olson Books: Buy Back to Baking with Anna Olson Recipe Book on Amazon: http://amzn.to/21Cetiy Comprar Repostería con Anna: 200 recetas dulces para compartir y disfrutar: http://amzn.to/21CeGCw Buy Another Cup of Sugar with Anna Olson Recipe Book on Amazon: http://amzn.to/21CeFOK Buy In The Kitchen with Anna Recipe Book on Amazon: http://amzn.to/21CeNhc Buy Fresh with Anna Olson - Seasonally Inspired Recipes to Share with Family and Friends on Amazon: http://amzn.to/21CePFO Buy Anna and Michael Olson Cook at Home by Anna Olson on Amazon: http://amzn.to/21CeQtE Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #ohyum #thanksgiving #desserts

Comments
  • Рецепт тыквенного пирога от Александра Селезнева 3 недели назад
    Рецепт тыквенного пирога от Александра Селезнева
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Anna Olson Makes Pumpkin Pie with Roasted White Chocolate! | Baking Wisdom 2 года назад
    Anna Olson Makes Pumpkin Pie with Roasted White Chocolate! | Baking Wisdom
    Опубликовано: 2 года назад
  • Яблочный слэб - Анна Олсон 1 месяц назад
    Яблочный слэб - Анна Олсон
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Идеальный домашний тыквенный пирог с нуля! 1 месяц назад
    Идеальный домашний тыквенный пирог с нуля!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD COOKIES! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD COOKIES!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Как приготовить ЛУЧШИЙ В МИРЕ ТЫКВЕННЫЙ ПИРОГ! Easy Step By Step By Double Stop Bake Shop 3 года назад
    Как приготовить ЛУЧШИЙ В МИРЕ ТЫКВЕННЫЙ ПИРОГ! Easy Step By Step By Double Stop Bake Shop
    Опубликовано: 3 года назад
  • Секрет идеального тыквенного пирога 10 лет назад
    Секрет идеального тыквенного пирога
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Pumpkin Pie from 1796 - A History of Pumpkins 2 года назад
    Pumpkin Pie from 1796 - A History of Pumpkins
    Опубликовано: 2 года назад
  • Perfect Pumpkin Pie | Jamie Oliver 1 год назад
    Perfect Pumpkin Pie | Jamie Oliver
    Опубликовано: 1 год назад
  • Classic Pumpkin Pie from Scratch! | Full Recipe & Tutorial | Cupcake Jemma 5 лет назад
    Classic Pumpkin Pie from Scratch! | Full Recipe & Tutorial | Cupcake Jemma
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Рецепт тыквенного пирога — День благодарения уже никогда не будет прежним 1 год назад
    Рецепт тыквенного пирога — День благодарения уже никогда не будет прежним
    Опубликовано: 1 год назад
  • Лучшие советы Эрин Макдауэлл по приготовлению любимых пирогов на День благодарения 2 года назад
    Лучшие советы Эрин Макдауэлл по приготовлению любимых пирогов на День благодарения
    Опубликовано: 2 года назад
  • Anna Olson Teaches You How To Make BROWN BUTTER PECAN PIE | Oh Yum 3 года назад
    Anna Olson Teaches You How To Make BROWN BUTTER PECAN PIE | Oh Yum
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Pumpkin Pie Recipe 2 недели назад
    Easy Pumpkin Pie Recipe
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Тыквенный десерт, который проще пирога (и гораздо более захватывающий) 1 месяц назад
    Тыквенный десерт, который проще пирога (и гораздо более захватывающий)
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 🔴 Отставка правительства и угрозы Кремля Польше 7 часов назад
    🔴 Отставка правительства и угрозы Кремля Польше
    Опубликовано: 7 часов назад
  • 🤏ЖДАТЬ НЕДОЛГО! Галантерейщик и Кардинал как Ларечник и Комик! Мураев: люди, это НЕ ВАША капитуляция 12 часов назад
    🤏ЖДАТЬ НЕДОЛГО! Галантерейщик и Кардинал как Ларечник и Комик! Мураев: люди, это НЕ ВАША капитуляция
    Опубликовано: 12 часов назад
  • Побег из России / Путин всех обманул / Соловьёв в бешенстве / Секс-скандал в Москве 12 часов назад
    Побег из России / Путин всех обманул / Соловьёв в бешенстве / Секс-скандал в Москве
    Опубликовано: 12 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN CHEESECAKE! 7 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make PUMPKIN CHEESECAKE!
    Опубликовано: 7 лет назад
  • ЛУЧШИЙ РЕЦЕПТ ПИРОГА С ТЫКВКОЙ, который я когда-либо делалa | Десерт на День Благодарения 5 лет назад
    ЛУЧШИЙ РЕЦЕПТ ПИРОГА С ТЫКВКОЙ, который я когда-либо делалa | Десерт на День Благодарения
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5