• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Salmon Jerky - Make it at home скачать в хорошем качестве

Salmon Jerky - Make it at home 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Salmon Jerky - Make it at home
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Salmon Jerky - Make it at home в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Salmon Jerky - Make it at home или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Salmon Jerky - Make it at home в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Salmon Jerky - Make it at home

Drying time for this jerky depends on climate conditions. If you live in a humid climate it could take 12 hours or longer. If you live in a very dry climate it could be done in 6 hours. The heat helps kill bacteria. Note this from Wikipedia: "Modern manufactured jerky is normally marinated in a seasoned spice rub or liquid, and dried, dehydrated or smoked with low heat (usually under 70 °C/160 °F)." Also see my video for Beef Jerky. Makes about 12 ounces, about 15 to 20 strips. By Dennis W. Viau; modified from recipes found on the Internet. Ingredients: ½ cup (120ml) soy sauce 2 tablespoons brown sugar ¼ teaspoon freshly ground pepper 1 teaspoon Wright’s liquid smoke, hickory flavor 2 pounds (900g) salmon fillets, preferably with the skin, preferably wild caught, not farmed Directions: To make the marinade, combine the soy sauce, sugar, pepper, and liquid smoke in a small saucepan and bring to a boil, stirring constantly until the sugar has thoroughly dissolved. Remove from the heat and set aside to cool. Using a very sharp knife, cut the fillet lengthwise into long strips, each about ¼-inch (0.6cm) thick. Partially freezing the salmon makes this easier. (A dull knife will not cut through the skin properly.) Do you need to remove the scales. If you eat the jerky with the skin on, use a knife to scrape off the scales, working from tail to head. Place the strips in a one-gallon ziplock bag and add the cooled marinade. Seal the bag and let sit for 15 minutes to one hour. The longer the marinating time, the stronger the flavor. (I prefer 45 minutes.) Turn the bag over every 10 to 15 minutes to distribute the marinade and flavor the fish evenly. Discard the marinade after the fish is marinated. Lay the strips on non-stick racks (or parchment paper) set over baking sheets. (You’ll probably need two baking sheets.) Arrange the strips so that they are not touching each other. Heat the oven to 150°F (65°C) and place the fish inside. My oven only goes down to 170°F (77°C), which works fine. Allow to dry in the oven overnight*. If it is not dry enough in the morning it can be set aside to air-dry an additional day or two. The strips should be quite dry and firm. I also have a food dehydrator. The drying time is about the same. Store in an air tight jar or ziplock bag in the refrigerator for a few days. Other than the smoke in the marinade, there are no preservatives and therefore this fish might become moldy if not stored properly. For longer storage, I put the jerky in a ziplock bag and store in the freezer. Peel the skin off before serving. This makes a healthy and satisfying snack. *Eight hours works well for me. Drying time will depend on the weather conditions where you live. If you live in a humid state, such as Florida, drying will take longer. If you live in a dry area, such as Nevada, drying time will be shorter.

Comments
  • Make Your Own Simple Cold Smoked Salmon To Perfection! 1 год назад
    Make Your Own Simple Cold Smoked Salmon To Perfection!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Korean Beef Jerky (Yukpo: 육포) 6 лет назад
    Korean Beef Jerky (Yukpo: 육포)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Salmon Jerky made in a Food Dehydrator 1 год назад
    Salmon Jerky made in a Food Dehydrator
    Опубликовано: 1 год назад
  • Brad Makes Fish Jerky | It's Alive | Bon Appétit 5 лет назад
    Brad Makes Fish Jerky | It's Alive | Bon Appétit
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to make Salmon Jerky with a Food Dehydrator (The SAHARA setup & Review) 3 года назад
    How to make Salmon Jerky with a Food Dehydrator (The SAHARA setup & Review)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making Traditional Alaskan Fish Strips pt. 1 2 года назад
    Making Traditional Alaskan Fish Strips pt. 1
    Опубликовано: 2 года назад
  • NOVA LOX (он же лосось холодного копчения) 6 лет назад
    NOVA LOX (он же лосось холодного копчения)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Лучше, чем покупное, обязательно попробуйте этот рецепт вяленой говядины терияки 2 года назад
    Лучше, чем покупное, обязательно попробуйте этот рецепт вяленой говядины терияки
    Опубликовано: 2 года назад
  • Полное руководство для начинающих по приготовлению вяленой говядины — вяленый ананас в перцовой к... 4 года назад
    Полное руководство для начинающих по приготовлению вяленой говядины — вяленый ананас в перцовой к...
    Опубликовано: 4 года назад
  • Maple-Cured Smoked King Salmon Recipe - Steven Raichlen's Project Smoke 8 лет назад
    Maple-Cured Smoked King Salmon Recipe - Steven Raichlen's Project Smoke
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Best Smoked Salmon Recipe 11 лет назад
    Best Smoked Salmon Recipe
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 2 недели назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 2 недели назад
  • The Best SALMON JERKY I Made Yet!!!...How to Make Sweet and Spicy Salmon Jerky. 2 года назад
    The Best SALMON JERKY I Made Yet!!!...How to Make Sweet and Spicy Salmon Jerky.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Smoking salmon and jarring with secret marinade revealed 4 месяца назад
    Smoking salmon and jarring with secret marinade revealed
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Alton Brown Makes Smoked Salmon | Good Eats | Food Network 6 лет назад
    Alton Brown Makes Smoked Salmon | Good Eats | Food Network
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How To Cold Smoke Salmon  - Delicious Salmon Bagel 7 лет назад
    How To Cold Smoke Salmon - Delicious Salmon Bagel
    Опубликовано: 7 лет назад
  • How To Make Smoked Salmon (Dry Brine) - Delicious Smoked Salmon From Captain Zac! Juneau, Alaska! 2 года назад
    How To Make Smoked Salmon (Dry Brine) - Delicious Smoked Salmon From Captain Zac! Juneau, Alaska!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Один из лучших рецептов, идеальной засолки красной рыбы 1 год назад
    Один из лучших рецептов, идеальной засолки красной рыбы
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить вяленый лосось холодного копчения 2 года назад
    Как приготовить вяленый лосось холодного копчения
    Опубликовано: 2 года назад
  • Salmon Jerky 7 лет назад
    Salmon Jerky
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5