У нас вы можете посмотреть бесплатно Say goodbye to store-bread! Quickly make whole wheat baguette recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Select automatic translation and it will work for you Thank you for your rating, sharing, subscription, and likes. Delicious recipes Ingredients/production process: Warm water 285ml Fresh yeast 5g Wheat flour 280g Whole wheat flour 100g Salt 7g Stir until there is no dry flour Fold the dough and let it rest for 30 minutes (twice) Refrigerate and ferment overnight (8-15 hours) Make bread the next morning Divide the dough into 3 equal parts Shape the dough into a rectangle Relax the dough for 20 minutes Finally, shape the dough into a long loaf Ferment in a warm place for 30 minutes Sprinkle a small amount of water on the baking tray Bake at 230℃ 446℉ for 10 minutes Remove the lid and bake at 250℃ for the top and 230 for the bottom for 18 minutes #bread #recipe