У нас вы можете посмотреть бесплатно Soepseizoen: Haaienvinnensoep zoals bij de Chinees / (Dutch) Chinese restaurant shark fin soup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
= English version below = *Recept (2 personen): tl = theelepel el = eetlepel *Ingrediënten (2 personen): Kip - 20-30 gr Ham - 15-20 gr Eiwit - 2 eieren Kippenbouillon - 800 ml Zout - naar smaak Suiker - naar smaak Witte peper - naar smaak Maizena mix - 4 el maizena + 60 ml water (hoeveelheid te gebruiken naar eigen voorkeur) *Kippenbouillon: Kippenbout - 1 stuk (+/- 300 gr) Gember - +/- 4 gr Lente-ui - +/- 10 cm lang Heet water (gekookt) - 1 liter =============================================================================== *Recipe (2 persons): tsp = teaspoon tbsp = tablespoon *Ingredients (2 persons): Chicken - 20-30 gr Ham - 15-20 gr Egg white - 2 eggs Chicken stock - 800 ml Salt - to taste Sugar - to taste White pepper - to taste Cornstarch slurry - 4 tbsp cornstarch + 60 ml water (amount to use is up to your own preference) *Chicken stock: Chicken leg - 1 piece (+/- 300 gr) Ginger - +/- 4 gr Scallion - +/- 10 cm long Hot water (boiled) - 1 litre