У нас вы можете посмотреть бесплатно Sous Vide Crème Brûlée или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Douglas Baldwin -- author of "Sous Vide for the Home Cook" http://www.amazon.com/product/dp/0984... and "A Practical Guide to Sous Vide Cooking" http://www.douglasbaldwin.com/sous-vi... -- demonstrates how he cooks crème brûlée sous vide. First Douglas blends the custard base together and divides it between Ziploc heavy-duty freezer bags. Then he cooks the custard in a water bath for about 30 minutes at 181-183F, agitating the bags half-way through. He then pours the cooked custard into ramekins and lets the custard setup in the refrigerator for 4-8 hours. Finally, he sprinkles raw sugar on the top of the custard and caramelizes the sugar with a butane blowtorch. First Douglas vacuum seals a rib-eye steak. Then he puts it in a 130F water bath for 45-60 min. In the meantime, he grills an identical steak to compare sous vide with grilling. Then he removes the steak from the water bath and blowtorches. He also removes and blowtorches a chuck blade steak he cooked for 1-2 days at 130F. He then compares the three steaks.