У нас вы можете посмотреть бесплатно The fluffiest saffron buns I have ever eaten | Lussekatt |Santa Lucia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I show you how to make the fluffiest saffron buns. Lussekatt are really famous in Sweden and traditionally eaten on Santa Lucia´s day13.12. For this recipe it is really important to heat ingredients to max 37 degrees Celsius to not destroy the yeast. The yeast needs some time to do its magic😉 but the result will be a fluffy and juicy dough, so it´s worth waiting😊 Lussekatt Recipe: 500 ml milk 12 g dry yeast 150 g butter 1 g saffron 250 g quark (10% fat) ( I used the brand kesella) 180 g sugar 960 g flour 1 egg+ 1 tbsp milk raisins