У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cut Tuna Loin for Sushi ( 金枪鱼寿司) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Online Sushi Course on Udemy: http://bit.ly/MAR112021 Knife Recommendations: https://sushieveryday.com/knives/ This video shows you how to break down a small section of a tuna loin for sushi applications. Typically, restaurants will buy a whole tuna or only the quartered sections. But for home use, there's no need to buy an entire tuna loin. The same technique can be used on all tunas: Yellowfin, Bluefin, Bigeye, and Blackfin tuna. When you're buying tuna loin for sushi, make sure to look for that bright deep red vibrant color. Fresh tuna should not be brown or dull looking. Also, it's important to ask your fishmonger to remove the skin and the bloodline since these parts won't be used. OTHER VIDEOS! ► BLUE RUNNER Sushi • Blue Runner Sushi & Sashimi (American... ► SNAPPER Sushi • How to Fillet Snapper and Make Sushi ... ► CALIFORNIA Roll • How to Make a California Sushi Roll |... ▬▬▬▬▬▬▬ Knives I Use ▬▬▬▬▬▬▬ •8” Japanese Fillet: http://amzn.to/2s6yZSD •10" Sashimi Knife: http://amzn.to/2tbOwAI •7” Santoku (For Veggies): http://amzn.to/2tKpaXt •Affordable Santoku knife: http://amzn.to/2tKqrO9 ▬▬▬▬▬▬▬ Ingredients ▬▬▬▬▬ •Real Wasabi Paste: http://amzn.to/2tb757s •Rice Vinegar: http://amzn.to/2sbJgrS •Sushi Nori Sheets: http://amzn.to/2tbw4In •Sushi Rice: http://amzn.to/2taMY9J •Toasted Sesame: http://amzn.to/2sbGoLw •Soy Sauce: http://amzn.to/2tbodKZ ▬▬▬▬▬▬▬Tools ▬▬▬▬▬▬▬▬ •Fish Scaler: http://amzn.to/2u55qNs •Fish Bone Tweezers: http://amzn.to/2s6mma4 •Mandolin Slicer: http://amzn.to/2u4PFqb