У нас вы можете посмотреть бесплатно A quick and easy way to cook thick red bean kalguksu. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔔 Red bean noodles. 3-4 servings Red beans 300g, water 2L, salt 2/3T (about 5g), kalguksu noodles 500g ✨ Red bean noodles. 1. Wash the red beans. 2. Put red beans and water in a pot and boil over high heat. When it starts to boil, lower the heat to medium and simmer for 3 minutes. 3. Sift through a sieve and rinse the red beans with cold water. 4. Put red beans and 2L of water in a pressure cooker and boil over high heat. When the pressure weight starts to sound, boil for 10 minutes from that point. 5. After 10 minutes, turn off the heat and leave it for 10 minutes without releasing the pressure. 6. Remove the pressure, open the lid and transfer to the pot. 7. Grind finely with a mixer. 8. Bring to a boil over high heat while stirring. 9. When it starts to boil, foam and season with 2/3T (5g) of coarse salt. 10. Add kalguksu noodles and bring to a boil while stirring. #red bean dish #red bean kalguksu