У нас вы можете посмотреть бесплатно 古早味猪油渣捞饭,味道不腻,猪油渣香脆可口,超级无敌好吃,米饭记得煮多一点Ancient crispy pork lard rice, not greasy, delicious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
古早味猪油渣捞饭,味道不腻,猪油渣香脆可口,超级无敌好吃,米饭记得煮多一点 材料:1公斤猪油、1个鸡蛋、2勺猪油、1勺酱油、少许青葱 1)把猪油洗干净切小块冷水下锅煮至水烧开捞出 2)再把猪油清洗一下,再重新下锅煮至完全出油,呈现金黄色;捞出备用 3)锅留底油,煎一颗鸡蛋 4)准备一碗米饭,淋上2勺猪油、1勺酱油搅拌均匀,铺上鸡蛋、满满猪油渣,撒上青葱再一点点的酱油即可享用 Ancient crispy pork lard rice, the taste is not greasy, the pork lard is crispy and delicious, super delicious, remember to cook more rice Ingredients: 1 kg of pork lard, 1 egg, 2 spoons of pork lard oil, 1 spoon of soy sauce, a little green onion 1) Wash the pork lard and cut it into small pieces. Boil it in a pot under cold water until the water boils and remove it. 2) Wash the pork lard again, and cook it again until the oil is completely released and turns golden yellow; take it out and set aside 3) left some oil in the pan and fry an egg 4) Prepare a bowl of rice, top with 2 tablespoons of pork lard oil and 1 tablespoon of soy sauce, stir evenly, put the fried eggs, fill with crispy pork lard, sprinkle green onions and a little soy sauce to enjoy