• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make YULE LOG!

Get 3 months of Audible for just $6.95 a month. Visit https://www.audible.com/ohyum or text "ohyum" to 500 500 (Only US residents can text)! Chocolate Spice Tiramisu Buche de Noel (Yule Log) is on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipe below for the best Christmas Yule Log ever! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Makes one 10-inch (25 cm) cake Serves 8 to 10 Prep Time: 40 minutes Ingredients Cake 4 large eggs at room temperature, separated ¼ cup (32 g) icing sugar, sifted 1 tsp (5 mL) vanilla extract 1 tsp (5 mL) instant coffee powder ½ tsp (1.5 g) cream of tartar 3 Tbsp (36 g) granulated sugar ¾ cup (100 g) cake & pastry flour Filling 3 oz (90 g) chopped bittersweet couverture chocolate 1 ½ oz shot (45 mL) hot espresso coffee* ½ cup (125 mL) whipping cream 1 cup (250 g) mascarpone cheese 1/3 cup (45 g) icing sugar, plus extra for dusting 1 tsp (5 mL) vanilla extract Topping 1 ½ cups (375 mL) whipping cream 3 Tbsp (45 mL) granulated sugar 1 ½ Tbsp (22 mL) instant skim milk powder 1 tsp (5 mL) instant coffee powder cocoa powder, for dusting Or 3 Tbsp (45 mL) of hot water mixed with1 tsp (5 mL) of instant espresso powder Directions 1. Preheat the oven to 350 F (180 C) and line the bottom of a 10-x-15-inch jelly roll pan (a baking tray with a lip) with parchment paper. 2. Whisk the egg yolks with the icing sugar, vanilla and coffee powder by hand in a large mixing bowl until the sugar and coffee powder has dissolved. In a separate bowl and using electric beaters or in the bowl of a stand mixer fitted with the whip attachment, whip the egg whites and cream of tartar on high speed until foamy and then slowly pour in the granulated sugar and continue to whip until the whites hold a medium peak when the beaters are lifted. 3. Sift ¼ cup (35 g) of the flour into the yolk mixture and whisk in. Fold the whipped whites into the yolk mixture in two additions. Sift the remaining ½ cup (65 g) of the flour over the batter and quickly but gently fold in. Spread the batter evenly in the prepared pan and bake for 12 to 14 minutes, until the cake springs back when gently pressed with your fingers. 4. Let the cake cool for no more than 5 minutes on a rack, then use a palette knife to loosen the cake from the edges of the pan. Lightly dust the cake with icing sugar and flip the cake out onto a clean tea towel and peel away the parchment paper. Dust this side with icing sugar and then use the tea towel to lift and roll up the warm cake starting from a short side (the towel should be rolled with the cake.) Let the cake cool completely to room temperature. 5. For the filling, place the chopped chocolate in a bowl and pour the hot coffee overtop. Let this sit one minute and then whisk until the chocolate has melted. Whip the cream until it holds a soft peak when the beaters are lifted and chill until ready to use. Cream the mascarpone cheese and icing sugar to soften it a little and stir in the vanilla. Stir in the melted chocolate and then fold in the whipped cream. 6. Unroll the cooled sponge cake. Spread the mascarpone filling over the cake and carefully re-roll the cake. Transfer this to a serving platter, or wrap in plastic, and chill the cake for at least 2 hours (but it can be assembled a day ahead of serving.) 7. For the topping whip the cream on high speed with electric beaters or in a stand mixer fitted with the whip attachment until it holds a peak when the beaters are lifted. Stir in the sugar, skim milk powder and coffee powder, and let it sit a moment, whisking again to make sure the coffee powder has dissolved into the cream. Spread this over the cake to cover it completely, including the ends. Dust the top of the cake with cocoa powder and chill until ready to serve. The cake will keep, refrigerated, for up to 3 days. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #ThePerfectChristmasDinner

Comments
  • How to make a Yule Log | Bûche De Noël 4 года назад
    How to make a Yule Log | Bûche De Noël
    Опубликовано: 4 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD HOUSE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make GINGERBREAD HOUSE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Tiramisu Yule Log – Bruno Albouze 3 года назад
    Tiramisu Yule Log – Bruno Albouze
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Most Beautiful Buche De Noel By June | Delish 6 лет назад
    The Most Beautiful Buche De Noel By June | Delish
    Опубликовано: 6 лет назад
  • YULE LOGS | How It's Made 7 лет назад
    YULE LOGS | How It's Made
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make OPERA TORTE! 8 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make OPERA TORTE!
    Опубликовано: 8 лет назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 1 месяц назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 2 дня назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Yule Log Christmas Cake | Sally's Baking 5 лет назад
    Yule Log Christmas Cake | Sally's Baking
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BOSTON CREAM PIE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BOSTON CREAM PIE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • A Traditional Christmas Dessert Buche de Noel | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    A Traditional Christmas Dessert Buche de Noel | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to make Christmas Chocolate Log Cake “Bûche de Noël au chocolat” 6 лет назад
    How to make Christmas Chocolate Log Cake “Bûche de Noël au chocolat”
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ДНК царицы Нефертити наконец проанализировали, результат поразил учёных… 11 дней назад
    ДНК царицы Нефертити наконец проанализировали, результат поразил учёных…
    Опубликовано: 11 дней назад
  • Paul Hollywood’s Festive Yule Log - Perfect For A Party! | This Morning 3 года назад
    Paul Hollywood’s Festive Yule Log - Perfect For A Party! | This Morning
    Опубликовано: 3 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make FIG TART! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make FIG TART!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 3 дня назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Chocolate Yule Log Recipe 4 года назад
    Chocolate Yule Log Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент 2 месяца назад
    Как мыслит неграмотный человек? | Эксперимент
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make DANISH DOUGH! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make DANISH DOUGH!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 12 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 12 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5