• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

2.5KG Dough Mix, 70% Hydration скачать в хорошем качестве

2.5KG Dough Mix, 70% Hydration 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
2.5KG Dough Mix, 70% Hydration
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 2.5KG Dough Mix, 70% Hydration в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 2.5KG Dough Mix, 70% Hydration или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 2.5KG Dough Mix, 70% Hydration в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



2.5KG Dough Mix, 70% Hydration

So this is a rough and ready video thrown together to quickly demonstrate the recent purchase of a Revo Bake Titan Tilt 7.5 spiral mixer. Prior to this all my dough was made by hand, and, making large batches as I needed to do so, was a bit of a chore. This machine hands down, saves a ton of effort and produces perfect dough! The dough recipe I've seemed to settle on for the past few weeks is as follows... Poolish preferment: 300 grams Caputo Saccorosso flour (red bag, high protein) 300 grams water 5 grams of active dry yeast 5 grams of honey Method: All all the above into a mixing bowl and combine into a thickish consistency, leave at room temp (RT) for an hour or so to activate the yeast, cover with cling film then place in your fridge until around the same time tomorrow (24hrs). Remove from fridge and give the bowl a light shake and you should the poolish wobbling around all bubbly looking. Main dough mix for 9 balls of 275 grams (approx 2.5KG batch) 1130 grams of Caputo Saccorosso flour 700 grams of iced water 43 grams of sea salt finely ground (do NOT use table salt) 2.75 grams of active dry yeast (ADY) 10 grams of olive oil Method: Add the poolish batch to the bowl and add 90% of the iced water, start mixer on medium speed to 'thin out' the poolish to a very watery consistency. Add all the flour, salt & ADY. Mix again on a medium speed (in this video I'm using speed 6) to incorporate the poolish/flour mix for 15 minutes. Towards the end of the mix, add the remaining 10% water. The dough should be producing the typical pumpkin-look as the spiral does its magic. After the 15 minutes mixing, leave rest for 15-20 minutes. Add the olive oil and mix on a slower speed for two minutes to incorporate. Remove the dough and place into a tray, lightly spread olive oil over the dough by hand, this prevents a skin from forming. Cover with the tray lid for 30 minutes. Drop the dough out of the tray onto a clean work surface and then perform half a dozen stretch and folds to develop the gluten structure in the dough. Put the dough back into the tray, cover with a lid and place into the fridge for the cold temperature (CT) bulk ferment at 4C for 2-3 days. I typically leave mine in for 3 days (72hrs). Remove the tray from the fridge 4 hours before you need to make pizza and again, drop the dough onto a clean work surface. Using some kitchen scales, weigh out the dough and then divide the amount by 9. Should be approximately 275 grams, which is the perfect weight to make a 12" Neapolitan style pizza base. Divide the bulk dough by that calculated weight and ball up. Place the balls of dough back into your tray(s), then leave in a warm place, typically 22-24C for the next four hours. After this period of time, your dough balls will have risen and are now ready to use! Enjoy! TIPS: Never ever use cups or spoons to measure anything. Always always weigh everything, even the water. You will likely need two scales, one for the main measuring of water/flour up to 5Kgs. These typically have a 1 gram resolution which isn't good enough to weigh out yeast, so, a second smaller 'jewellers' scale that measures down to 0.01 grams, essential for weighing yeast correctly. Be very aware of your dough temperature...buy some digital thermometers or one with a pointy probe so you know the temperature. It is critical to know how cold/hot your kitchen is, as this greatly affects the proving times. Don't guess.

Comments
  • How to make Pizza Dough, the complete process! (70% hydration from Poolish starter) 10 месяцев назад
    How to make Pizza Dough, the complete process! (70% hydration from Poolish starter)
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Закваска для спирального миксера: 80% гидратации 1 год назад
    Закваска для спирального миксера: 80% гидратации
    Опубликовано: 1 год назад
  • 20250213 REVOBake Tilt Titan спиральный миксер 7,5 л (РАСПАКОВКА и выпечка хлеба) 10 месяцев назад
    20250213 REVOBake Tilt Titan спиральный миксер 7,5 л (РАСПАКОВКА и выпечка хлеба)
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Pizza Dough ASMR: KYS Pro Baker 7+ Spiral Mixer making dough. 1 год назад
    Pizza Dough ASMR: KYS Pro Baker 7+ Spiral Mixer making dough.
    Опубликовано: 1 год назад
  • HM-7 Belt VS Chain! Which one best? Tabletop Spiral Mixer For Home Baker! ZBX Bakery Solution 8 месяцев назад
    HM-7 Belt VS Chain! Which one best? Tabletop Spiral Mixer For Home Baker! ZBX Bakery Solution
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Revo Bake Titan Tilt and Fixed compared 5 месяцев назад
    Revo Bake Titan Tilt and Fixed compared
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Я сравнил свой собственный тестомес с домашним планетарным 2 года назад
    Я сравнил свой собственный тестомес с домашним планетарным
    Опубликовано: 2 года назад
  • Kenwood VS Wilfra VS KYS Pro Baker VS Famag VS Sunmix 1 год назад
    Kenwood VS Wilfra VS KYS Pro Baker VS Famag VS Sunmix
    Опубликовано: 1 год назад
  • Смеситель BOSCH из нержавеющей стали черного цвета | Он действительно очень красивый! 1 год назад
    Смеситель BOSCH из нержавеющей стали черного цвета | Он действительно очень красивый!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Просто смешайте воду и муку! Надувается как воздушный шарик! Без дрожжей, без замеса 2 года назад
    Просто смешайте воду и муку! Надувается как воздушный шарик! Без дрожжей, без замеса
    Опубликовано: 2 года назад
  • Most Quiet Spiral Mixer, Making Bread Alpha AVS-10T 2 года назад
    Most Quiet Spiral Mixer, Making Bread Alpha AVS-10T
    Опубликовано: 2 года назад
  • Ooni Halo Pro Spiralkneter im Test – 5 kg Pizzateig problemlos kneten! 🍕💪 9 месяцев назад
    Ooni Halo Pro Spiralkneter im Test – 5 kg Pizzateig problemlos kneten! 🍕💪
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • OONI Halo Pro vs FAMAG IM5-S - Mixer Comparison & 5KG Dough Test 7 месяцев назад
    OONI Halo Pro vs FAMAG IM5-S - Mixer Comparison & 5KG Dough Test
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • 20250516 New homemade treats to test with the REVO. 6 месяцев назад
    20250516 New homemade treats to test with the REVO.
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How to use a spiral mixer to make dough (Neapolitan pizza) 3 года назад
    How to use a spiral mixer to make dough (Neapolitan pizza)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Открытие мини-пекарни: основные инструменты и советы 1 год назад
    Открытие мини-пекарни: основные инструменты и советы
    Опубликовано: 1 год назад
  • Here’s why you need this spiral mixer for your sourdough 4 года назад
    Here’s why you need this spiral mixer for your sourdough
    Опубликовано: 4 года назад
  • Making Pizza Dough Using A Poolish Preferment 9 месяцев назад
    Making Pizza Dough Using A Poolish Preferment
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • ZBX HM 7 Spiral Mixer 80% Hydration Pizza Dough 1 год назад
    ZBX HM 7 Spiral Mixer 80% Hydration Pizza Dough
    Опубликовано: 1 год назад
  • Миксер Famag Spiral | 14 фунтов теста для пиццы 2 года назад
    Миксер Famag Spiral | 14 фунтов теста для пиццы
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5