У нас вы можете посмотреть бесплатно Traditional Spanish Sourdough You Need to Try 🇪🇸 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I will show you how to make a simple and traditional sourdough bread from the Campo region of northern Spain, Cantabria. This bread used to be baked in villages in communal ovens, where peasants brought the dough to be baked on certain days of the week. The bread has a relatively thick crust, which ensured that the bread remained fresh for a long time. The crumb of the bread is tender and buttery. Recipe for 1 loaf 160 g sourdough 400 g bread flour 100 g whole wheat flour or high extraction flour 10 g salt 350 g water 00:00 Introduction 00:25 Sourdough 00:43 Dough 08:43 Shaping 08:53 Baking