У нас вы можете посмотреть бесплатно ಹೋಳಿಗೆ ಸಾರು | Holige Saaru Recipe | ಒಬ್ಬಟ್ಟು ಸಾರು | Karnataka Style Obbattu Rasam | Best Rasam или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🫓🍲 Obbattu Saaru – Traditional Karnataka Festival Rasam! ಒಬ್ಬಟ್ಟು ಸಾರು, also known as Holige Saaru, is a unique and traditional rasam made using the water drained from bele hoorna (dal-jaggery stuffing) while preparing Obbattu/Holige. This sweet and spicy rasam is a must during Ugadi, Ganesha Chaturthi, and other festivals in Karnataka. In this video, learn how to make authentic Karnataka style Obbattu Saaru with simple steps. Serve it with hot rice, ghee, and enjoy the true festive taste of our tradition. 🛒 Ingredients: Bele hoorna water, jaggery, tamarind, rasam powder, coconut, coriander, curry leaves, salt, mustard, cumin, ghee. 🌍 Loved across India as: Obbattu Saaru (ಒಬ್ಬಟ್ಟು ಸಾರು / ಹೋಳಿಗೆ ಸಾರು / బొబ్బట్టు సారు / பொள்ளி ரசம் / ബൊളി സാറു / પુરણ પોલી સાલ / पुरण पोळी सार) 📲 Follow us on Instagram: / dhannascorner 🎬 Subscribe on YouTube: @DhannasCorner 🎯 Tags & Hashtags: #ObbattuSaaru #HoligeSaaru #TraditionalRasam #KarnatakaRecipe #FestivalSpecial #UgadiRecipe #ಹೋಳಿಗೆಸಾರು #ಒಬ್ಬಟ್ಟುಸಾರು #DhannasCorner #KannadaRecipe #IndianFood #AuthenticRecipe #SweetRasam #bestrasam #Rasam