У нас вы можете посмотреть бесплатно Make one cup of restaurant-quality Thai Tea in ~5 minutes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Video tells you a few short cuts to making a delicious Thai Tea that tastes just like restaurant Thai tea - but without using sweetened condensed milk or evaporated milk or a 3 cups of loose tea or a sock strainer! Just 4 simple steps and about 5 minutes to a perfect cup of restaurant-quality Thai Tea. So delicious. Ingredients: 1 cup milk 1/3 cup half & half 2 heaping tablespoons Thai Tea - available at Lotte in Virginia or other Asian Food grocery store 1/2 cup water heated for 1 minute 30 seconds in microwave, until steaming 3-4 teaspoons sugar Steps: 1. Microwave the water, until steaming but not boiling, add the tea, stir and stir for about 4 minutes. 2. If you want hot tea, microwave the milk and half & half for 2 minutes, until steaming but not boiling If you want iced tea, pour milks over about 10 ice cubes in a tall glass 3. Add 3-4 teaspoons sugar. Stir. 4. Strain the tea into a cup. Add this tea elixir to the above milks. Stir it. Enjoy. With whipped cream. If desired.