• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight скачать в хорошем качестве

Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight 10 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight

Carolina Style Pulled Pork Sandwiches | Carolina Barbecue on Big Green Egg For more barbecue and grilling recipes visit: http://howtobbqright.com/ For Carolina Style Pulled Pork, first you need to source a Pork Butt from your local grocery store or warehouse club. Look for one in the 8-10lbs range preferably bone-in. Remove the pork butt from the cryovac packaging and rinse under cool water. Pat the outside dry with paper towels and place in a large platter or pan. For Carolina style barbecue coat the outside everywhere with a good layer of Kosher salt (you’ll about ½ cup at least) and let the pork butt hang out until you fire up the smoker. Set your smoker to run in the 250 degree range for 8-10 hours. For fuel I start with a good base of charcoal and I use chunks of Hickory wood for the smoke. I add the Hickory to the coal as needed for the first 5 hours. Once your pit has stabilized in the 250 range, add 2 chunks of the wood and place the pork butt Fat Side Up on the cooking grate. Close the lid and kick back for a while because good bbq takes time. The fat will render down over the top of the butt as it cooks but in Carolina the pitmasters also use a Vinegar based sauce for extra moisture. It’s the combination of Hickory smoke, salt, and this vinegar moppin’ sauce on the pork that really makes Carolina Style Barbecue. Here’s my recipe for the vinegar sauce: Carolina Vinegar Sauce 1 quart Apple Cider Vinegar 2 Tablespoons Kosher Salt 2 Tablespoons Crushed Red Pepper flakes 1 Tablespoon Black Pepper Ground Mix the ingredients together in a large bowl and let the sauce rest for at least 2 hours. Overnight is recommended. Once the pork butt has smoked for 2 hours take a peak and see how the outside is looking. If it looks a little dry go ahead and mop or drizzle the top of the butt with the vinegar sauce. Repeat this process every couple of hours until the pork butt hits 200 degrees internal. It will take in the neighborhood of 8-10 hours for the pork butt to fully cook but don’t rush it. Once you can stick a meat thermometer in the thickest part of the butt away from the bone and it feel really soft, it’s done. You should see temps around 198-200 degrees on the dial. Remove the pork butt from the smoker and place on a platter. Don’t plan on tearing it apart right at this moment. Large cuts of meat need to rest for a few minutes, so cover the platter in aluminum foil and let it hang out on the table for 20-30 minutes. It won’t hurt to place it in a dry cooler with a couple old towels for up to 2-3 hours. After the pork butt has rested, remove the blade bone and shred the meat by hand for a pulled texture or you can also chop it to a finer consistency like they do in Carolina joints. I prefer it pulled with bits of the crunchy bark mixed throughout. Last but not least finish off the pile of pork deliciousness with a good dose of the Vinegar Sauce. The acidity balances out the flavor of the pork and the peppers add just enough heat to let you know it’s there. Toss the pork a little by hand and get ready to eat. The only thing you need is a bun and some coleslaw. For more how-to recipes visit: http://howtobbqright.com/ For Killer Hogs BBQ Sauce, Rub and Competition BBQ equipment, visit: http://howtobbqright.com/bbqshop/

Comments
  • Firecracker Chicken on the Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight 10 лет назад
    Firecracker Chicken on the Big Green Egg Malcom Reed HowToBBQRight
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Как Сэм Джонс, шеф-повар, готовит самый знаменитый шашлык из цельной свинины в Северной Каролине ... 2 года назад
    Как Сэм Джонс, шеф-повар, готовит самый знаменитый шашлык из цельной свинины в Северной Каролине ...
    Опубликовано: 2 года назад
  • Grilled Cuban Sandwich Recipe | Mojo Pork and Cuban Sandwich Grilled on Big Green Egg 7 лет назад
    Grilled Cuban Sandwich Recipe | Mojo Pork and Cuban Sandwich Grilled on Big Green Egg
    Опубликовано: 7 лет назад
  • ЛУЧШИЙ СПОСОБ ПРИГОТОВИТЬ СОЧНУЮ РВАНУЮ СВИНИНУ В СТИЛЕ Восточной Каролины 1 год назад
    ЛУЧШИЙ СПОСОБ ПРИГОТОВИТЬ СОЧНУЮ РВАНУЮ СВИНИНУ В СТИЛЕ Восточной Каролины
    Опубликовано: 1 год назад
  • Mexican Pulled Pork 3 года назад
    Mexican Pulled Pork
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🔥 ИДЕАЛЬНАЯ бостонская задница на большом зеленом яйце — жарьте на гриле этот дымный стейк — свин... 4 года назад
    🔥 ИДЕАЛЬНАЯ бостонская задница на большом зеленом яйце — жарьте на гриле этот дымный стейк — свин...
    Опубликовано: 4 года назад
  • The BBQ Sauce War Between North & South Carolina 8 месяцев назад
    The BBQ Sauce War Between North & South Carolina
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How to Smoke Pulled Pork Overnight in a Pellet Grill 4 года назад
    How to Smoke Pulled Pork Overnight in a Pellet Grill
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ważne Spotkania w Warszawie: NATO, Ukraina, Polska! Co ustalili Zełeński i Rutte? 17 часов назад
    Ważne Spotkania w Warszawie: NATO, Ukraina, Polska! Co ustalili Zełeński i Rutte?
    Опубликовано: 17 часов назад
  • Bacon Wrapped Jalapeno Chicken Thighs | Stuffed Boneless Chicken Thighs Malcom Reed HowToBBQRight 10 лет назад
    Bacon Wrapped Jalapeno Chicken Thighs | Stuffed Boneless Chicken Thighs Malcom Reed HowToBBQRight
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Копчёные итальянские фрикадельки | Копчёные фрикадельки от Malcom Reed HowToBBQRight 10 лет назад
    Копчёные итальянские фрикадельки | Копчёные фрикадельки от Malcom Reed HowToBBQRight
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Pork Shoulder Smoked on the Big Green Egg 3 года назад
    Pork Shoulder Smoked on the Big Green Egg
    Опубликовано: 3 года назад
  • Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе 1 день назад
    Главное блюдо на Новогоднем столе 2026. Запеченная свиная шея в винном соусе
    Опубликовано: 1 день назад
  • Carolina BBQ Picnic Shoulder 3 года назад
    Carolina BBQ Picnic Shoulder
    Опубликовано: 3 года назад
  • Настоящий Сырокопченый Бекон без жидкого дыма – Понятный Рецепт от А до Я и вся технология 7 дней назад
    Настоящий Сырокопченый Бекон без жидкого дыма – Понятный Рецепт от А до Я и вся технология
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения! 11 дней назад
    Холодное копчение, как коптить красную рыбу!  лосось холодного копчения!
    Опубликовано: 11 дней назад
  • МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ 3 года назад
    МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ
    Опубликовано: 3 года назад
  • Соус барбекю в стиле Южной Каролины от шеф-повара Родни Скотта 7 лет назад
    Соус барбекю в стиле Южной Каролины от шеф-повара Родни Скотта
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Копчёная рваная свинина на большом зелёном яйце: от начала до конца! #барбекю #bge #свинина #pull... 2 года назад
    Копчёная рваная свинина на большом зелёном яйце: от начала до конца! #барбекю #bge #свинина #pull...
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! 8 лет назад
    Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe!
    Опубликовано: 8 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5