У нас вы можете посмотреть бесплатно Celebrating silence in a loud world / Slow living vlog или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
***Get the free Mochi calendar here: https://introvert-and-dog.kit.com/1af... This weeks vlog: I reflect on the importance of silence and listening, make crispbread, go for a walk with Mochi on a beautiful late autumn day, Mr. J and I order sushi for dinner, and I reflect on the power of silence, how being quiet can be amazing. CRISPBREAD RECIPE 2 decilitres Rye flour 2 decilitres Oatmeal 1 decilitres Linseed 1 decilitres Pumpkin seeds 1 decilitres Sunflower seeds 3 ts Sea salt 7 decilitres Cold water 1. Mix all the dry ingredients and the water. Mix well. 2. Leave for 15 minutes 3. Spread the mixture thinly and evenly on a baking mat / baking paper. This recipe should be enough for two baking trays. 4. Cook on hot air for 15 minutes. Cut the crispbread into desired size 5. Put back in the oven for about 50 minutes. (Keep an eye on them and take them out if they are hard.) 6. Cool on an oven rack