У нас вы можете посмотреть бесплатно 下午茶系列:義大利糖漬櫻桃小蛋糕 Cherry Tea Cakes recipe ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#ASMR #EngSub | Recipe/食譜 0:13 Follow me on Instagram / on.cooking.with.amy ——————————————————————————————————— Amarena cherry is commonly use in Italian dessert, especially in gelato. Its distinctive flavor and texture is what make Amarena cherry unique. Because cherry is soaked in syrup, so I reduced the sweetness level in tea cake to achieve a more balance flavor. Rich buttery aroma of cake, sweetness of Amarena cherry and the silky smooth of vanilla Swiss buttercream, all the combination make this tea cake unique. Baking Tips: cherries are soaked in thick syrup, recommend to wash in warm or hot water before dicing them, to prevent sticking and easier to cut. remember to butter your molds! or else it will be difficult to release. A little trick to enrich the flavor of your tea cake is by spraying some rum when cakes are fresh out of the oven. ——————————————————————————————————— Amarena 糖酒漬櫻桃常使用在義大利的甜點內,尤其是Gelato。櫻桃長時間浸泡,口感Q軟,有著特殊的風味。因甜度比較高,所以蛋糕的甜點有降低,整體搭配起來風味十足。再配上綿密滑順的香草口味瑞士奶油霜,每一口都滿滿的風味,和不同層次的口感。 烘焙筆記: 糖漬櫻桃的糖漿很濃稠,過濾後,建議再用溫水洗乾淨過濾,避免處理上太黏手,也不好切開和攪拌。 可以用任何矽膠模具,但記得一定要塗奶油喔!不然降溫後會拿不出來。 若希望蛋糕風味更強烈,可在出爐時,用噴霧器噴一點萊姆酒在蛋糕上。 ——————————————————————————————————— 🔸 Ingredients (grams) Baking: 170°C for 16-18 minutes Yield: 16 pieces/30g each 《Tea Cakes》 85 Fabbri Amarena cherries 85 sugar 2 egg 40 melted butter 60 heavy cream 1tsp vanilla extract 115 all purpose flour 1 1/4tsp baking powder 1/4tsp salt 《Decor》 some Swiss Buttercream (Video: • 說到萬用百搭就是他! 瑞士奶油霜 Swiss Buttercream re... ) some Fabbri Amarena cherries ————————————— 🔸 食材 (公克) 烘烤: 170度, 16-18 分鐘 份量:16pieces/30公克 《下午茶小蛋糕》 85 義大利糖漬櫻桃 85 糖 2 蛋 40 融化奶油 60 鮮奶油 1tsp 香草精 115 中筋麵粉 1 1/4tsp 泡打粉 1/4tsp 鹽 《裝飾》 少許 瑞士奶油霜 (影片教學: • 說到萬用百搭就是他! 瑞士奶油霜 Swiss Buttercream re... ) 少許 義大利糖漬櫻桃