• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching скачать в хорошем качестве

Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching 2 years ago

阿慶師料理影片

阿慶師的餐廳

阿慶師同樂會

阿慶師手路菜

簡單料理

阿慶師簡單料理

簡單

料理

食譜

免費食譜

古早味食譜

台灣菜

臺菜

阿慶師臺菜

阿慶師閩粵菜

阿慶師是誰

阿慶師做菜

阿慶師

阿慶師教學

阿慶師料理

阿慶師東波肉

阿慶師東波

阿慶師直播

阿慶師滷牛腱

阿慶師雞肉料理

家鄉味料理

手路菜

廚師

廣東粥

皮蛋瘦肉粥

瘦肉粥

皮蛋粥

粥品

粥

皮蛋

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Soft & Silky Century Egg Congee! Secret Rice Trick Revealed | Chef A-Ching

Today I'm sharing a classic home-style dish - Century Egg with Lean Pork Congee! This recipe is actually very simple. I'll share my special method for making the congee base rich and full of rice aroma. This small technique is something you definitely need to learn! Follow along with Chef A-Ching's steps to cook this delicious dish! ----------------------------------- If you have any recipes you'd like to learn, please let me know in the comments! Chef A-Ching Facebook:   / achingchef   Chef A-Ching Instagram:   / achingchef   📍 Cooking Measurement Guide 📍 1 tablespoon = 15ml = 15cc 1 teaspoon = 5ml = 5cc 1 rice bowl = 200cc 1 rice cup = 150cc 🥣 Ingredients ✍ ✅ Century eggs - 4 ✅ Rice - 2 cups ✅ Lean pork strips (from hind leg) - 220g ✅ Ginger strips - 15g ✅ Green onion, chopped - as needed ✅ Cilantro - as needed ✅ Rice wine - 1 tbsp (for marinating meat) + 1 tbsp (for seasoning) ✅ Salt - 1/2 tsp (for marinating meat) + 2 tsp (for seasoning) ✅ Cornstarch - 2 tsp ✅ White pepper - 1/3 tsp (for marinating meat) + 1/2 tsp (for seasoning) ✅ Sesame oil - 1 tbsp ✅ Rock sugar - 1 tsp ✅ Water - 2300ml 🍳 Chef A-Ching's Cooking Notes 📝 1. Marinate the meat with rice wine, salt, cornstarch, white pepper, and sesame oil 2. Oil your knife and cut century eggs into small cubes 3. Mash one century egg into the rice, add rice wine and mix well 4. Add rice to hot water, bring to a boil, then simmer on low heat for 15 minutes 5. Add century egg cubes and meat strips, continue simmering and stir occasionally 6. Season with salt, rock sugar, and white pepper 7. Cook on low heat for 1 minute then turn off heat, add ginger strips (optional) 8. Add green onions and cilantro just before serving #CenturyEggCongee #CenturyEgg #Congee #ChefAChing

Comments
  • 麻香下飯!免炸「宮保雞丁」,獨門醬汁配方令人胃口全開!|甩上鍋邊醋香氣四溢|阿慶師 4 years ago
    麻香下飯!免炸「宮保雞丁」,獨門醬汁配方令人胃口全開!|甩上鍋邊醋香氣四溢|阿慶師
    Опубликовано: 4 years ago
    458897
  • 🍲  The Perfect Congee (鷄粥) | Preserving my dad's recipe! 4 years ago
    🍲 The Perfect Congee (鷄粥) | Preserving my dad's recipe!
    Опубликовано: 4 years ago
    4167021
  • 原来这就是把粥煮棉煮滑的秘诀 来碗美味皮蛋粥 | Century Eggs Congee | Mr. Hong Kitchen 2 years ago
    原来这就是把粥煮棉煮滑的秘诀 来碗美味皮蛋粥 | Century Eggs Congee | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 2 years ago
    373955
  • 姆士流台灣味|台式鹹粥!台灣的古早味好味道,在家一鍋到底就能做[詹姆士] 2 years ago
    姆士流台灣味|台式鹹粥!台灣的古早味好味道,在家一鍋到底就能做[詹姆士]
    Опубликовано: 2 years ago
    432144
  • 世間第一補物!白米粥功效勝人參!糖尿病也能吃白米粥?喝粥有宜忌,粥要熬成「糜狀」是關鍵!|吳國斌 醫師|552|談古論今話中醫 4 years ago
    世間第一補物!白米粥功效勝人參!糖尿病也能吃白米粥?喝粥有宜忌,粥要熬成「糜狀」是關鍵!|吳國斌 醫師|552|談古論今話中醫
    Опубликовано: 4 years ago
    1633318
  • 不再只加美乃滋,鹹、甜、低脂三種風味,一次搞定!【薯泥蛋沙拉】|阿慶師 1 year ago
    不再只加美乃滋,鹹、甜、低脂三種風味,一次搞定!【薯泥蛋沙拉】|阿慶師
    Опубликовано: 1 year ago
    278803
  • Chef Wang shares: Congee with pork and preserved egg, it's a perfect winter dish, Uncle loves it! 4 years ago
    Chef Wang shares: Congee with pork and preserved egg, it's a perfect winter dish, Uncle loves it!
    Опубликовано: 4 years ago
    460605
  • 原來煮魚湯要汆燙才會好喝!【鱸魚湯】清甜滋味,魚肉鮮嫩|阿慶師 1 year ago
    原來煮魚湯要汆燙才會好喝!【鱸魚湯】清甜滋味,魚肉鮮嫩|阿慶師
    Опубликовано: 1 year ago
    999902
  • 不藏私,餐廳版「酸辣湯」作法大公開!|秘訣就在酸辣水,黃金比例快筆記|阿慶師 4 years ago
    不藏私,餐廳版「酸辣湯」作法大公開!|秘訣就在酸辣水,黃金比例快筆記|阿慶師
    Опубликовано: 4 years ago
    1088916
  • 🍲 Dad’s SOOTHING Century Egg & Pork Congee! (皮蛋瘦肉粥) 3 years ago
    🍲 Dad’s SOOTHING Century Egg & Pork Congee! (皮蛋瘦肉粥)
    Опубликовано: 3 years ago
    494187

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5