• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume скачать в хорошем качестве

Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume 2 years ago

green star

michelin

cuisine

restaurant

3 Stars

star

michelin guide

michelin star

chef

L'enclume

UK

sustainable

gastronomy

sustainability

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Farm to Table: Chef Simon Rogan's philosophy at 3-Star Restaurant L'Enclume

The MICHELIN Guide’s video series Green Star in Action is dedicated to its holders, the Green MICHELIN Star chefs who are committed to sustainable gastronomy. In this episode, we meet Simon Rogan, chef at the restaurant L'enclume recently awarded a Green Star and Three Stars in the MICHELIN Great Britain and Ireland. Simon Rogan may have interests in other parts of the world, but his passion for his first restaurant remains undimmed – as does his commitment to Cartmel and his nearby farm, which produces a significant part of the superb produce. Here, the menus are drawn from ingredients that change with the seasons, ensuring a truly traceable culinary experience, reflecting Chef Rogan's farm to table philosophy. Have a glimpse at the 3-MICHELIN Stars restaurant L'Enclume: https://guide.michelin.com/en/cumbria... #MICHELINGreenStar #MICHELINGuideGBI #MICHELINStar22 *** For more gastronomic videos, subscribe to our channel:    / michelinguideinternational   Go to our website: https://guide.michelin.com/gb/en https://guide.michelin.com/en

Comments
  • FARM TO TABLE, TUSCANY (FULL EPISODE) 7 years ago
    FARM TO TABLE, TUSCANY (FULL EPISODE)
    Опубликовано: 7 years ago
    1211904
  • How Master Chef Kyle Connaughton Runs a 3 Michelin Star Restaurant in Wine Country — Mise en Place 2 years ago
    How Master Chef Kyle Connaughton Runs a 3 Michelin Star Restaurant in Wine Country — Mise en Place
    Опубликовано: 2 years ago
    2498082
  • Dining at UK's Best Restaurant 1 year ago
    Dining at UK's Best Restaurant
    Опубликовано: 1 year ago
    358252
  • How to Barbecue Like a Pro with Lennox Hastie, Firedoor - 50 Best Masterclasses 4 years ago
    How to Barbecue Like a Pro with Lennox Hastie, Firedoor - 50 Best Masterclasses
    Опубликовано: 4 years ago
    287383
  • Michelin star restaurants | The Dish 1 year ago
    Michelin star restaurants | The Dish
    Опубликовано: 1 year ago
    3652
  • Best Things To Do in Philadelphia Pennsylvania 2025 4K 1 year ago
    Best Things To Do in Philadelphia Pennsylvania 2025 4K
    Опубликовано: 1 year ago
    102902
  • How Wagyu Is Made (Farm To Table) 1 year ago
    How Wagyu Is Made (Farm To Table)
    Опубликовано: 1 year ago
    17589563
  • How One of New York’s Best Chefs Runs His High Volume Michelin-Starred Restaurant — Mise En Place 1 year ago
    How One of New York’s Best Chefs Runs His High Volume Michelin-Starred Restaurant — Mise En Place
    Опубликовано: 1 year ago
    1102102
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 6 months ago
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 6 months ago
    4408299
  • Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР! 3 years ago
    Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР!
    Опубликовано: 3 years ago
    2780847

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5