• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking скачать в хорошем качестве

Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Master the Perfect Panettone Recipe for Delicious Holiday Baking

This Amazing Italian homemade Panettone Bread Recipe is a buttery sweet dessert that is perfect to serve to family and friends for holidays and celebrations. The flavors and aromas of this bread are incredible. PRINT OFF THE RECIPE AT: https://www.billyparisi.com/panettone/ Ingredients for this recipe: For the Aromatics: • 1 tablespoon honey • zest of 2 oranges • zest of 1 lemon • vanilla beans from 1 vanilla pod • 1 ½ teaspoon dark rum For the First Dough (Biga): • 1/3 cup bread flour • ½ teaspoon granulated sugar • ½ packet active yeast • 3 tablespoons water For the Second Dough: • 1 2/3 cup + 2 tablespoons bread flour • 1/3 cup sugar • ½ packet active yeast • ½ cup water • first dough • 3 egg yolks • 4 tablespoons softened unsalted butter For the Third Dough: • second dough • ¾ cup + 2 tablespoons bread flour • ¾ teaspoon coarse salt • 50 grams sugar • 2 egg yolks • 3 tablespoons softened unsalted butter • 1 ¼ cups semi-sweet chocolate chips Serves 8 Prep time: 1 hour Resting time: 40 hours Procedures: 1. Mix the honey, orange zest, lemon zest, vanilla beans from 1 vanilla pod, and rum in a small bowl. Cover with plastic and sit at room temperature for 10 to 24 hours. 2. For the biga, the first dough, mix 1/3 cup of bread flour with 2 grams of sugar, ½ packet of yeast, and 3 tablespoons of water with a spoon in a bowl or container until combined and the flour is hydrated. Cover and set at room temperature for 12-24 hours. 3. For the second dough, add to a stand mixer with the paddle attachment 1 2/3 cups + 2 tablespoons of bread flour, 1/3 cup of sugar, the remaining ½ packet of yeast, and ½ cup of cold water and mix on low speed until combined, which takes about 3 to 4 minutes. 4. Next, add the biga and continue to mix on low speed until combined. 5. Add in 1 egg at a time. Do not add the next egg until the before is absorbed into the dough. 6. Replace the paddle attachment with the hook attachment and then add 4 tablespoons of softened unsalted butter, 1 tablespoon at a time. Do not add the next tablespoon of butter until the one before is absorbed in the dough. Once combined, knead for 4 to 5 minutes on low speed. 7. Transfer the dough to a container with a lid and place in a warm place for 4 to 5 hours or until it doubles in size. It’s better if it tripled in size. See chef notes about proofing options. 8. Add the risen dough to a stand mixer with the hook attachment along with ¾ teaspoon salt, the remaining ¾ cup + 2 tablespoons of bread flour, and 1/3 cup of sugar and mix on low speed until the dry ingredients are absorbed into the dough. This takes about 3 to 4 minutes. 9. Like the process with the second dough, add in the remaining egg yolks, then the butter. 10. Once mixed in, add the honey-citrus aromatics, knead on low speed until combined, and then knead for 4 to 5 minutes. 11. Transfer the dough to a clean surface and carefully stretch it until it is roughly 12” to 14” inches wide by 18” in length. 12. Evenly sprinkle 2/3 cup of the chocolate chips over the dough. 13. Then, fold the third bottom up to the center, and then wrap the top third over the top of the center of the dough. 14. Sprinkle on ½ of the remaining chocolate chips over the dough. 15. Fold the right part of the dough over to the center, sprinkle on the remaining ½ of the chocolate chips over the folded dough, and then fold left over right. 16. Using a bench knife, scrape under the dough while turning it to form a taught dough ball with the seams underneath. 17. Transfer the dough to a panettone dough mold. Mine was 4 1/2“ inches deep by 7 ½” inches wide. Cover and sit at room temperature for 12-15 hours or in a cold oven with the door cracked and the oven light on for 8 to 10 hours or until the outside of the dough is ½” from the edge of the panettone mold and the dome of the dough is at least 1” above the mold. 18. Remove the cover from the panettone and let it sit at room temperature before scoring a T into the top of the dough, going no more than ¼” inch. 19. Top off with 1 teaspoon of softened unsalted butter and bake in the oven with a 350° convection fan for 50 to 55 minutes or until the dough is dark brown and reaches 195° in the center of the bread. 20. Using extra-long skewers, place two of them completely through the bread 1” inch from the bottom and 3” to 4” apart. 21. Hang the bread upside down for 2 to 3 hours to cool to room temperature. 22. Flip the bread over, slice and serve.

Comments
  • Il Panettone: la ricetta milanese originale della Pasticceria Besuschio dal 1845 3 года назад
    Il Panettone: la ricetta milanese originale della Pasticceria Besuschio dal 1845
    Опубликовано: 3 года назад
  • Panettone | Easy No Mold No Knead Italian Fruit Christmas Bread | How Tasty Channel 1 год назад
    Panettone | Easy No Mold No Knead Italian Fruit Christmas Bread | How Tasty Channel
    Опубликовано: 1 год назад
  • Martha Stewart's Panettone | Martha Bakes Recipes 3 года назад
    Martha Stewart's Panettone | Martha Bakes Recipes
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему я раньше не знала этот метод для рождественского хлеба? Вы будете поражены результатом 11 месяцев назад
    Почему я раньше не знала этот метод для рождественского хлеба? Вы будете поражены результатом
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • IMPASTA CON NOI | Panettone Tradizionale 3 года назад
    IMPASTA CON NOI | Panettone Tradizionale
    Опубликовано: 3 года назад
  • Приготовьте панеттоне сами дома, результат невероятный! 3 года назад
    Приготовьте панеттоне сами дома, результат невероятный!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рождественский фруктовый хлеб Панеттоне | Apron 5 лет назад
    Рождественский фруктовый хлеб Панеттоне | Apron
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Panettone italiano - Pan dulce de Navidad casero 100% 7 лет назад
    Panettone italiano - Pan dulce de Navidad casero 100%
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Кустарный Панеттоне! Эти миланские пекари готовят самый сложный хлеб в Италии! Crosta | MILANO 1 год назад
    Кустарный Панеттоне! Эти миланские пекари готовят самый сложный хлеб в Италии! Crosta | MILANO
    Опубликовано: 1 год назад
  • Panettone con biga | SOFFICE E DELIZIOSO 2 года назад
    Panettone con biga | SOFFICE E DELIZIOSO
    Опубликовано: 2 года назад
  • How a Master Italian Baker Creates The Perfect Panettone — The Experts 3 года назад
    How a Master Italian Baker Creates The Perfect Panettone — The Experts
    Опубликовано: 3 года назад
  • Quick & Easy PANETTONE BREAD | The Softest Homemade Panettone 1 год назад
    Quick & Easy PANETTONE BREAD | The Softest Homemade Panettone
    Опубликовано: 1 год назад
  • РОЖДЕСТВЕНСКИЙ ПАНЕТТОН - ИДЕАЛЬНЫЙ РЕЦЕПТ - RITA CHEF 3 года назад
    РОЖДЕСТВЕНСКИЙ ПАНЕТТОН - ИДЕАЛЬНЫЙ РЕЦЕПТ - RITA CHEF
    Опубликовано: 3 года назад
  • Panettone: The ChefSteps one-day recipe for this Italian holiday bread 4 года назад
    Panettone: The ChefSteps one-day recipe for this Italian holiday bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Colomba di Pasqua: la ricetta della pasticceria Fabrizio Galla con Federica Russo 3 года назад
    Colomba di Pasqua: la ricetta della pasticceria Fabrizio Galla con Federica Russo
    Опубликовано: 3 года назад
  • Italian Panettone Made Easy - Christmas Sweet Bread 11 месяцев назад
    Italian Panettone Made Easy - Christmas Sweet Bread
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • PANETTONE AL CIOCCOLATO ARTIGIANALE - RICETTA COMPLETA 1 год назад
    PANETTONE AL CIOCCOLATO ARTIGIANALE - RICETTA COMPLETA
    Опубликовано: 1 год назад
  • [cc] Choc-euphoria Panettone | sourdough | 1 год назад
    [cc] Choc-euphoria Panettone | sourdough |
    Опубликовано: 1 год назад
  • PANETTONE, RECETTE et TECHNIQUE pour reussir le PANETTONE au LEVAIN. 1 год назад
    PANETTONE, RECETTE et TECHNIQUE pour reussir le PANETTONE au LEVAIN.
    Опубликовано: 1 год назад
  • French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome 2 года назад
    French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5