У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Chickpea Fritters & Tahini Sauce - My Greek Table - Diane Kochilas - Public Television или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Greek recipes for plant-based fritters abound and this one, with chickpeas, from the island of Rhodes, is a classic. Enjoy this wonderful Greek vegan and Greek vegetarian recipe any time of the day. It goes perfectly with the tahini dip, too! Ingredients: ½ pound dried chickpeas picked over and rinsed 1 cup finely chopped onions 1 medium firm ripe tomato, grated ¼ cup finely chopped fresh mint 1 heaping teaspoon ground cumin (optional) Salt and freshly ground black pepper to taste 2 to 3 tablespoons all-purpose flour plus ¾ to 1 cup for dredging the patties olive or other vegetable oil for frying as needed Instructions: Check out the detailed instructions for this recipe on my site: https://www.dianekochilas.com/pitarou...