• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa скачать в хорошем качестве

Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Dulceata, pasta sau gem de macese facut in casa

Reteta de pasta, dulceata sau gem de macese, dulce acrisor, perfect pentru clatite sau prajituri. Ingrediente: • 1 kg macese • 500 g zahar • 50 ml zeama de lamaie Mai intai se indeparteaza varful si coditele maceselor. Apoi se spala bine in mai multe ape. Se pun intr-o oala, preferabil de fonta, se acopera cu apa din abundenta si se pun la fiert. In timpul fierberii se va forma o spuma, pe care o indepartati. Fierbeti cu capacul pus timp de o ora si jumatate sau pana cand fructele se pastuiesc usor. Daca apa scade prea mult, completati cu apa fierbinte cat este nevoie. Dupa ce macesele s-au gatit, se proceseaza cu un blender de mana pana cand se transforma intr-un piure gros. Nu va faceti griji, semintele nu se pastuiesc, ele raman intregi. Pasta aceasta va trebui strecurata, dar nu se poate strecura la aceasta consistenta. De aceea trebuie diluata cu apa. Pentru 1 kg de macese se adauga cam 1 litru de apa. Consistenta trebuie sa devina ca o supa crema mai lichida, sau ca un sos. Se da pasta printr-o sita sau o strecuratoare deasa. Se agita cu o lingura de lemn, pana cand pulpa se separa de seminte. Daca pasta iese foarte greu din sita inseamna ca nu ati diluat-o cu suficienta apa. Se returneaza pasta diluata in vasul de fonta si se pune din nou la fiert. Se adauga zaharul si zeama de lamaie. Se poate pune si ceva mai putin zahar (400 g). Se fierbe musai cu focul mic, amestecand din timp in timp, pana cand pasta devine foarte grosa si consistenta. Va dura in jur de 2 ore. Insist inca odata, focul mic, altfel pasta de macese se va arde la fundul vasului. La sfarsit consistenta trebuie sa fie ca mierea, sau ca un sos gros de caramel. Imediat, fierbinte de pe foc se pune in borcane curate, care se capacesc deindata si se intorc cu susul in jos. Nu zabovim. Daca pasta se raceste in timpul ambalarii, nu se mai efectueaza sterilizarea borcanelor si a capacelor. Se acopera cu mai multe prosoape si se lasa sa se raceasca lent. Eu am obtinut doua borcane de 300 ml si 2 borcanele de 100 ml. Pasta este dulce acrisoara, delicioasa, sanatoasa. Poate fi consumata ca atare , dar se potriveste de minune in clatite sau diferite prajituri. Sper sa pregatiti si voi dragilor! Numai bine.

Comments
  • Nectarul de măceșe: Medicamentul natural care combate răceala || Remedii mănăstirești 2 года назад
    Nectarul de măceșe: Medicamentul natural care combate răceala || Remedii mănăstirești
    Опубликовано: 2 года назад
  • Cozonac super pufos pentru incepatori! Voi o sa-l faceti pe cozonac, nu cozonacul pe voi! 4 года назад
    Cozonac super pufos pentru incepatori! Voi o sa-l faceti pe cozonac, nu cozonacul pe voi!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Vin de măceșe || Rețete mănăstirești 3 года назад
    Vin de măceșe || Rețete mănăstirești
    Опубликовано: 3 года назад
  • Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete 3 года назад
    Aluat fraged cu nuca in 5 min - pentru cornulete, fursecuri, cosulete
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pasta de Măceşe -Reteta veche super gustoasa @Iulya Food Station 4 года назад
    Pasta de Măceşe -Reteta veche super gustoasa @Iulya Food Station
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🥪 Fără efort, cu multă aromă: 🥓 Kaiser fiert în coji de ceapă!🧅 Șef Paul Constantin 1 год назад
    🥪 Fără efort, cu multă aromă: 🥓 Kaiser fiert în coji de ceapă!🧅 Șef Paul Constantin
    Опубликовано: 1 год назад
  • Сбор шиповника в горах - приготовление варенья из шиповника и жареного хлеба 3 года назад
    Сбор шиповника в горах - приготовление варенья из шиповника и жареного хлеба
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🍯 Медовые лакомства! Необычное средство от простуды 😪 - Шиповник с медом - Босс Пол Константин 2 года назад
    🍯 Медовые лакомства! Необычное средство от простуды 😪 - Шиповник с медом - Босс Пол Константин
    Опубликовано: 2 года назад
  • Dulceață de zmeură superb colorată și bine legată, rețeta străbunicii Buia din Sibiu | Savori Urbane 1 год назад
    Dulceață de zmeură superb colorată și bine legată, rețeta străbunicii Buia din Sibiu | Savori Urbane
    Опубликовано: 1 год назад
  • 🌸Наливайте по 1 стакану в неделю! Орхидеи сразу же дают новые корни и цветы. 3 недели назад
    🌸Наливайте по 1 стакану в неделю! Орхидеи сразу же дают новые корни и цветы.
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Праздничная закуска всего за несколько минут! Я научился этому трюку в ресторане! 1 месяц назад
    Праздничная закуска всего за несколько минут! Я научился этому трюку в ресторане!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 🍏ЯБЛОЧНАЯ МАРМЕЛАДА🍎Как приготовить рецепт мармелада из яблок | Яблочное варенье, которое режется 3 года назад
    🍏ЯБЛОЧНАЯ МАРМЕЛАДА🍎Как приготовить рецепт мармелада из яблок | Яблочное варенье, которое режется
    Опубликовано: 3 года назад
  • Знаменитый швейцарский яблочный пирог, который тает во рту! Бабушкин трюк. 4 месяца назад
    Знаменитый швейцарский яблочный пирог, который тает во рту! Бабушкин трюк.
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 🔥 Никто не знает этого рецепта капусты! Он лучше мяса! 2 месяца назад
    🔥 Никто не знает этого рецепта капусты! Он лучше мяса!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 13 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Putina lume mai face salam de biscuiti asa ! Salam de biscuiti cu rahat topit! 3 года назад
    Putina lume mai face salam de biscuiti asa ! Salam de biscuiti cu rahat topit!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучший рецепт торта «Белоснежка» с тонкими листами и вкусным лимонным кремом 5 лет назад
    Лучший рецепт торта «Белоснежка» с тонкими листами и вкусным лимонным кремом
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Gem de prune | JamilaCuisine 12 лет назад
    Gem de prune | JamilaCuisine
    Опубликовано: 12 лет назад
  • 👍Такую вкусную цветную капусту с яйцами я ещё никогда не ела.🔥Вкусный ужин за 10 минут 10 месяцев назад
    👍Такую вкусную цветную капусту с яйцами я ещё никогда не ела.🔥Вкусный ужин за 10 минут
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Праздничная закуска всего за несколько минут! Я научился этому трюку в ресторане! 1 месяц назад
    Праздничная закуска всего за несколько минут! Я научился этому трюку в ресторане!
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5