У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO Make summer sausage with venison and pork shoulder (50/50) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This was my second attempt at making summer sausages with venison. After being defeated the first time, I invested in some better products that made it easy. Watch the video for some step by step instructions on how to make delicious summer sausage. Enjoy! Ingredients: -12.5 pounds venison, trimmed cubed -12.5 pounds boneless pork shoulder cubed -Waltons H seasoning -Waltons Pink Sure Cure -Waltons Sure Gel Meat Binder -Waltons encapsulated citric acid -Waltons 1.5”x12” Mahogany pre stuck casing -32oz of water Equipment -LEM Big Bite #12, 3/4hp Meat grinder -LEM 25# stuffer -LEM 25# mixer -LEM #8 Dual Grinder -LEM Spring Loaded pliers and hog rings -MEATER Plus Oven Cook time: -2 hours on lowest “keep warm” temp. Mine is 170 -2.5 hours at 190 -Turn up heat to 225 until internal meat temp is 166(this happens fast, keep an eye on it)