У нас вы можете посмотреть бесплатно 시트러스소스 광어카르파치오(citrus sauce flatfish carpaccio)평창동 큰언니의~ 간단하고 고급스러운 최고의 에피타이저 ~ 광어 카르파치오 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#카르파치오#광어카르파치오#시트러스소스 (시트러스 소스 광어 카르파치오) 재료; 광어 살 250g, 오렌지 2개, 크레송 40g,(또는 어린잎야채) 마리네이드 소소; 보드카 1T, 레몬 즙 3T. 오렌지 즙 2T, 소금 1/2t, 후추, 오렌지 제스트 1T, 레몬 제스트 1T, 꿀 1T, 올리브 오일 2T, (citrus sauce flatfish carpaccio) Ingredients ;250g flounder flesh, 2 oranges. 40g cresons,(or baby vegetables) marinade sauce; 1T vodka, 3T lemon juice. 2T orange juice,1/2t salt, pepper, 1T orange zest, 1T lemon zest, 1T honey, 2T olive oil, how to make; 1. prepare the flounder by scooping it out with sashimi. freeze it slightly and cut it into thin slices. 2. peel 1 lemon and 1/2 orange first, squeeze and prepare juice. Separate the pulp from the inner skin in a wedge shape for extra oranges. Slice the peeled lemon and orange peels. 3. mix marinade ingredients except olive oil in a bowl. 4. lay the flatfish on a plate, sprinkle marinade sauce on it, and keep it in the refrigerator for about 30 minutes. 5. put cressons and orange flesh on the plate of 4) and sprinkle with olive oil.