• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii скачать в хорошем качестве

Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Mancare  traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Mancare traditionala romaneasca de stana. Balmos sau mamaliga cu branza si alte laptarii

Reteta de mancare traditionala romaneasca de stana: balmos sau mamaliga pripita amestecata cu branza, unt, jintita sau zer, lapte, smantana, lapte acru sau covasit si se consuma impreuna cu smantana, ciuperci, slanina, oua sau carnati afumati. Ingrediente: Ingrediente balmos (3 portii): • 600 ml lapte amestecat cu apa in proportii egale • 100 g unt gras • 100 g malai • 200 g de cas de oaie sau branza de burduf Pentru o portie de garnitura de ciuperci avem nevoie de: • 250 g ciuperci pleurotus • O lingurita plina de untura de mangalita, de la garnita • Sare • Piper negru proaspat macinat • Un catel de usturoi dat prin presa Pentru a gati aceasta mancare cel mai potrivit vas este un tuci sau o cratita de fonta cu peretii grosi. Se pune pe foc mic si se adauga laptele indoit cu apa (mamaliguta cu lapte simplu se arde si se lipeste de fundul vasului foarte lesne). In lapte se adauga untul gras. Cine gaseste unt de oaie, sa-l foloseasca, pt acela este cel mai bun. Nu se adauga sare pentru ca vom folosi branza sarata mai tarziu. Cand untul s-a topit si laptele da in fiert, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca continuu cu un tel. Va reamintesc focul trebuie sa fie mic. Din pacate de langa balmos nu puteti sa plecati. Trebuie amestecat des altfel se lipeste de vas si se afuma. Se tine pe foc pana cand nu se mai simte malaiul pe limba. Trebuie sa fie ca o crema . Asta de obicei dureaza 25-30 minute. Apoi se adauga branza de burduf sau casul de oaie si se amesteca cu sarg pana aceasta se topeste. Balmosul trebuie sa aiba consistenta cremoasa. Cand se raceste devine mult mai ferm, dar cald trebuie sa curga din lingura. Balmosul este foarte foarte bun cu ciuperci gatite simplu la tigaie, si va recomand pleurotus sau alte ciuperci de padure in detrimentul campignoanelelor obisnuite. Taiati-le in felii nu prea subtiri. Apoi luati o tigaie incapatoare, puneti-o pe foc mediu spre mare si topiti in ea o lingurita plina de untura de porc (daca se poate de la garnita). Dupa ce s-a incins adaugam ciupercile. Le lasam sa se rumeneasca cateva minute, amestecand des. Apoi adaugam sare, piper negru proaspat macinat dupa gust si un catel de usturoi dat prin presa. Si stingem focul. Trebuie sa mai precizez ceva: daca pregatiti 3 portii sau mai mult, si aglomerati tigaia, ciupercile nu se rumenesc ci vor lasa apa si se vor fierbe in suc propriu. Este ok si asa, gatiti pana dispare toata apa, apoi condimentati. Daca le vreti neaparat sa iasa rumenite, ca aici trebuie ori sa lucrati in sarje, ori sa lucrati la doua tigai odata, ca sa nu aglomerati ciupercile. Servim o portie de balmos cremos, si adaugam deasupra ciupercile sotate. Este absolut delicious! Acum ce facem daca ne ramane balmos? Se toarna in stare calda intr-un vas,se niveleaza si se da la rece. A doua sau a treia zi, se taie balmosul bucati, dupa dorinta noastra. Se pune intr-o tigaie cu focul mic fara nici un fel de grasime. Se rumeneste balmosul cu rabdare, pe ambele parti, pana capata o crusta apetisanta. Se consuma cu ochiuri romanesti sau sau cu carnati afumati de casa si cu muraturi.Spor la gatit dragilor!

Comments
  • Ciobănița Andreea la peste 600 de oi | O poveste rară despre muncă, curaj și demnitate 1 час назад
    Ciobănița Andreea la peste 600 de oi | O poveste rară despre muncă, curaj și demnitate
    Опубликовано: 1 час назад
  • Balmoș sau balmăș: Mâncarea ciobănească pe bază de mălai și brânză #SareaInBucate @TVRTM 3 года назад
    Balmoș sau balmăș: Mâncarea ciobănească pe bază de mălai și brânză #SareaInBucate @TVRTM
    Опубликовано: 3 года назад
  • Balmos 2 года назад
    Balmos
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mâncăruri ciobăneşti tradiţionale la stâna din Grinţieş (@Exclusiv în România) 9 лет назад
    Mâncăruri ciobăneşti tradiţionale la stâna din Grinţieş (@Exclusiv în România)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Sarmale taranesti in foi de varza murata - reteta bunicii mele 6 лет назад
    Sarmale taranesti in foi de varza murata - reteta bunicii mele
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 👉 Мамалыга с картошкой [БАРАБУЛЕ] | Шеф Паул Константин 3 года назад
    👉 Мамалыга с картошкой [БАРАБУЛЕ] | Шеф Паул Константин
    Опубликовано: 3 года назад
  • Balmos ciobanesc reteta traditionala Bucovina - iarna, zona Dornelor 8 лет назад
    Balmos ciobanesc reteta traditionala Bucovina - iarna, zona Dornelor
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Pâine fără frământare - amesteci aluatul 30 de secunde cu lingura! Pâinea leneșului | Savori Urbane 1 год назад
    Pâine fără frământare - amesteci aluatul 30 de secunde cu lingura! Pâinea leneșului | Savori Urbane
    Опубликовано: 1 год назад
  • S2. Cum se face cel mai bun balmoș mâncat vreodată / România văzută din tractor 4 года назад
    S2. Cum se face cel mai bun balmoș mâncat vreodată / România văzută din tractor
    Опубликовано: 4 года назад
  • Невероятно! Самый вкусный рождественский ужин, как в ресторане – легко приготовить дома! 3 недели назад
    Невероятно! Самый вкусный рождественский ужин, как в ресторане – легко приготовить дома!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Balmoș, rețetă din Bistra 2 года назад
    Balmoș, rețetă din Bistra
    Опубликовано: 2 года назад
  • 6 привычек, которые вызывают слабость в ногах и ускоряют саркопению в пожилом возрасте 6 месяцев назад
    6 привычек, которые вызывают слабость в ногах и ускоряют саркопению в пожилом возрасте
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 50% aluat si 50% umplutura - Cozonac bucovinean, pufos, bogat care se desface fasii! 8 дней назад
    50% aluat si 50% umplutura - Cozonac bucovinean, pufos, bogat care se desface fasii!
    Опубликовано: 8 дней назад
  • BALMOS / BUCATAR DE WEEKEND M.T. 6 лет назад
    BALMOS / BUCATAR DE WEEKEND M.T.
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 🧀 Аутентичное блюдо румынской кухни: коровий сыр, как у мамы дома 🐄 - Шеф-повар Пауль Константин 2 года назад
    🧀 Аутентичное блюдо румынской кухни: коровий сыр, как у мамы дома 🐄 - Шеф-повар Пауль Константин
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mamaliga ciobaneasca ca la bunica la tara 5 лет назад
    Mamaliga ciobaneasca ca la bunica la tara
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Cele mai bune Branzoaice moldovenesti (Poale-n brau) - Reteta simpla fara cantar | Placinte pufoase 3 года назад
    Cele mai bune Branzoaice moldovenesti (Poale-n brau) - Reteta simpla fara cantar | Placinte pufoase
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как ПОЖАРИТЬ КАРТОШКУ, чтобы просили ещё.  Все секреты приготовления и пошаговый рецепт. 4 года назад
    Как ПОЖАРИТЬ КАРТОШКУ, чтобы просили ещё. Все секреты приготовления и пошаговый рецепт.
    Опубликовано: 4 года назад
  • A MAI RĂMAS JUMĂTATE DE AN! VIZIONARUL ORB din Moldova a prezis viitorul Rusiei și al SUA 11 часов назад
    A MAI RĂMAS JUMĂTATE DE AN! VIZIONARUL ORB din Moldova a prezis viitorul Rusiei și al SUA
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Cum se face MAMALIGA 👉(la bloc) 5 лет назад
    Cum se face MAMALIGA 👉(la bloc)
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5