Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



班兰芋头碱水糕 | 独家分享,颠覆传统碱水糕吃法,Super超级美味 | Pandan & Taro Alkeline Rice Cake | Tee Nya Kueh

🛎🛎🛎 班兰芋头碱水糕 | 独家分享,颠覆传统碱水糕吃法,Super超级美味 | Pandan & Taro Alkeline Rice Cake ◆ Ingredients 食材 ◆ 【 For Rice Batter 米浆食材 】 400g Rice Flour 粘米粉 40g Tapioca Starch 木薯粉 500ml Pandan Juice 班兰汁 1 tsp Salt 盐 15g Alkaline(lye) Water 碱水 160g Taro 芋头 800ml Hot Water 沸水 【 For Coconut Syrup 椰糖浆做法】 130ml Water 清水 80g Sugar 白糖 ½ tsp Salt 盐 4 Pandan Leaves 班兰叶 200g Brown Sugar 黑糖 200ml Coconut Milk 椰奶 Pls don't forget to subscribe our channel and leave a like, stay tuned for more video!!!❤️❤️❤️ Thank you for watching😍 Pls follow our social media to get first-hand information.💗 Facebook: Mr.Peter Cooking Show Instagram: mrpetercookingshow For business enquiry: [email protected] This video belongs to its creator, which is the owner of MrPeter Cooking Show. Strictly not allowed to download, share or any reproduction without permission for business purpose!!! Legal action will be taken!!! 本视频属于原创作者,MrPeter Cooking Show 所有者的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 !!!

Comments