У нас вы можете посмотреть бесплатно 马来西亚🇲🇾家常菜:肉末蒸蛋,鲜嫩多汁超好吃的!😋 Steamed eggs with minced meat, tender and juicy super delicious! 😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
马来西亚🇲🇾家常菜:肉末蒸蛋,鲜嫩多汁超好吃的!😋 材料:鸡蛋3颗,肉末200克,1勺料酒,1勺盐,1勺胡椒粉,红葱头,1勺生抽,1勺老抽,1勺鸡精,少许清水,青葱 做法: 1⃣️肉末加入勺料酒,1勺盐,1勺胡椒粉腌制10分钟;3颗鸡蛋,加一碗水打散备用。 2⃣️ 将猪肉加入到调好的蛋液中,烧一锅开水架上蒸笼,把碟放入其中,蒸15分钟 3⃣️把红葱头去皮,切片拿去炸,金黄色后捞出备用,这是再准备一碗酱汁:1勺生抽,1勺老抽,1勺鸡精,少许清水 4⃣️这时鸡蛋蒸好了,取出;把炸好的红葱头撒在上面淋上酱汁再撒少许青葱就完成啦✅ Malaysian 🇲🇾 home cooking: Steamed eggs with minced meat, tender and juicy super delicious! 😋 Ingredients: 3 eggs, 200 grams of minced meat, 1 spoon of cooking wine, 1 spoon of salt, 1 spoon of pepper, shallots, 1 spoon of light soy sauce, 1 spoon of dark soy sauce, 1 spoon of chicken essence, some kind of water, green onions practice: 1⃣️ Add a spoon of cooking wine, 1 spoon of salt, 1 spoon of pepper to minced meat and marinate for 10 minutes; 3 eggs, add a bowl of water and beat for later use. 2⃣️Add pork to the prepared egg mixture, boil a pot of boiling water and put on a steamer rack, put the discs in it, and steam for 15 minutes 3⃣️Peel the red onion, slice it and fry it, take it out after golden brown, and prepare a bowl of sauce: 1 spoon of light soy sauce, 1 spoon of dark soy sauce, 1 spoon of chicken essence, almost water 4⃣️At this time, the egg is steamed, take it out; sprinkle the fried shallots on top, drizzle the sauce and sprinkle a little green onion to complete it ✅