• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson скачать в хорошем качестве

Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Gingerbread Cake with White Chocolate Mousse! || Holiday Recipes w/ Anna Olson

Recipe below! I love a good gingerbread cake, but on its own it doesn’t always get the attention it deserves. This grand dessert is composed of two gingerbread cake layers completely surrounded by a white chocolate mousse and decorated with a few speculoos cookies. The result is a gingerbread cake with a definite “wow” factor. -------- • Recipe • Makes one 9-inch (23 cm) cake Serves 12 to 16 Prep Time: 45 minutes, plus chilling Cook time: 30 minutes Make Ahead Tip: You can store the baked gingerbread cake layers, each well wrapped, at room temperature for 2 days, or freeze them to 3 months. Thaw them at room temperature before you prepare the mousse. If you prefer to get a bit further ahead, store the baked and assembled cake in its springform pan for up to 2 days in the fridge, or even freeze it in the pan, well wrapped, for up to 1 month. Thaw overnight in the fridge before unmolding and decorating. Helpful Hint: If you’re looking for a nice, simple gingerbread cake to serve with just a dollop of whipped cream, bake in a greased 9 × 13-inch (22.5 × 32.5 cm) pan for about 40 minutes, until a skewer inserted in the centre comes out clean. Once cooled, cut the cake into squares and serve. -------- • Ingredients • Cake 1/3 cup (80 mL) vegetable oil 1/4 cup (50 g) granulated sugar 1/4 cup (50 g) packed dark brown sugar 1 large egg 1 egg yolk 1 1/4 cups (185 g) all-purpose flour 1 tsp baking powder 1 ½ tsp ground ginger 1/2 tsp ground cinnamon, plus more for dusting the cake 1/4 tsp ground cloves 1/4 tsp ground allspice 1/4 tsp ground nutmeg 1/2 cup (125 mL) ginger beer, ginger ale or sparkling apple cider 1/4 cup (65 g) fancy molasses 1/4 cup (60 mL) pure maple syrup 1/2 tsp baking soda Mousse 10 oz (300 g) chopped white couverture/baking chocolate 1/4 cup (60 mL) cold water 1 Tbsp (7 g) unflavoured gelatin powder 2 cups (500 mL) whipping cream, divided 16 to 24 Speculoos Cut-Out Cookies, cut into small diamonds and baked without the royal icing filling, for garnish (optional) -------- • Directions • 1. Preheat the oven to 350°F (180°C). Grease two 8-inch (20 cm) round cake pans and line with parchment paper. 2. For the cake, whisk together the oil, both sugars, egg and egg yolk by hand. 3. In a separate bowl, sift the flour, baking powder, ginger, cinnamon, cloves, allspice and nutmeg. Add to the oil mixture and whisk until blended. 4. In a third bowl, whisk the ginger beer (or ginger ale or club soda), molasses, maple syrup and baking soda. The mixture will be frothy. Add to the batter and beat vigorously until a smooth liquid. 5. Pour the batter into the prepared pans and bake for about 30 minutes, until a skewer inserted in the centre comes out clean. Let cool in the pans on a wire rack for 30 minutes, and then turn out onto the wire rack to cool completely, keeping the parchment on them. 6. For the mousse, have the white chocolate ready in the bowl of a food processor or a blender. 7. Place the cold water in a small dish and sprinkle the gelatin on top, stirring and then letting sit for 1 minute. Heat 3/4 cup (175 mL) of the cream in a small saucepan over medium heat until it begins to simmer. Remove the pan from the heat and stir in the gelatin until it dissolves. 8. Pour the hot cream over the white chocolate and blend until smooth, about 30 seconds. Transfer the white chocolate cream to a bowl to cool almost to room temperature, about 30 minutes. (If it sets up, reheat to soften it again for a smooth mousse.) 9. Whip the remaining 1 1/4 cups (310 mL) of cream using electric beaters or a stand mixer with whip attachment on high speed until it holds a soft peak when the beaters are lifted. 10. Fold half of the whipped cream into the white chocolate mixture using a whisk (it might deflate a little) and then fold in the remaining cream, using a spatula toward the end. The mousse will be pourable. 11. To assemble, first remove the parchment and set the cakes aside. Lightly grease a 9-inch (23 cm) springform pan and line the bottom and sides with parchment paper. Pour two-thirds of the mousse into the pan (you are assembling this upside down, so the mousse goes in first.) Gently set 1 cake layer on top, pressing gently so that the mousse just comes up the sides of the cake (but the cake should not touch the bottom of the pan). 12. Pour the remaining mousse over the bottom cake layer and set the second cake layer on top, again pressing gently so the mousse just comes up the sides (the cake layers should not touch). Loosely cover and chill the cake for at least 4 hours. 13. To decorate and serve, remove the springform ring and parchment from the sides. Place a platter over the top of the cake (really the bottom) and carefully invert both the cake and the platter together. Remove the springform pan base and peel away and discard the parchment. 14. Sprinkle the top of the cake with a little cinnamon or arrange the speculoos cookies in a pattern. Chill until ready to slice and serve.

Comments
  • How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • Truffles-Inspired Chocolate Hazelnut Cheesecake! | Recipe from Anna Olson 3 месяца назад
    Truffles-Inspired Chocolate Hazelnut Cheesecake! | Recipe from Anna Olson
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Banana Cake (with White Chocolate Cream Cheese Frosting)! | Bake Along w/ Anna Olson 10 месяцев назад
    Banana Cake (with White Chocolate Cream Cheese Frosting)! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Никто не верит, что это съедобно! 🎄 Самые красивые рождественские свечи 1 день назад
    Никто не верит, что это съедобно! 🎄 Самые красивые рождественские свечи
    Опубликовано: 1 день назад
  • How to Make Hot Chocolate-Flavoured Nanaimo Bars! | Bake Along w/ Anna Olson 11 месяцев назад
    How to Make Hot Chocolate-Flavoured Nanaimo Bars! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 4 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Homemade Gingerbread Cookies & Icing Recipe || Holiday Baking w/ Anna Olson 1 год назад
    Homemade Gingerbread Cookies & Icing Recipe || Holiday Baking w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • ⚡️ Зеленский пожелал Путину смерти || Спецслужбы зашли в Москву 4 часа назад
    ⚡️ Зеленский пожелал Путину смерти || Спецслужбы зашли в Москву
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Рождественский Саксонский Штоллен 2 года назад
    Рождественский Саксонский Штоллен
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Danish Layer Cake! | Bake Along w/ Anna Olson 7 месяцев назад
    How to Make Danish Layer Cake! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Горячее на Новый Год 2026🎄 НОВОГОДНИЕ горячие блюда 10 рецептов! Новогоднее меню 2026 20 часов назад
    Горячее на Новый Год 2026🎄 НОВОГОДНИЕ горячие блюда 10 рецептов! Новогоднее меню 2026
    Опубликовано: 20 часов назад
  • Волна ликвидаций в России 15 часов назад
    Волна ликвидаций в России
    Опубликовано: 15 часов назад
  • How to Make Chocolate Almond Toffee Bars! | LIVE w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Chocolate Almond Toffee Bars! | LIVE w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make a Lemon Saucing Cake! | Bake Along w/ Chef Anna Olson 9 месяцев назад
    How to Make a Lemon Saucing Cake! | Bake Along w/ Chef Anna Olson
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How to Make Italian Chocolate Torta! | Bake Along w/ Anna Olson 11 месяцев назад
    How to Make Italian Chocolate Torta! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Имбирный торт с пряной глазурью из сливочного сыра 2 года назад
    Имбирный торт с пряной глазурью из сливочного сыра
    Опубликовано: 2 года назад
  • Amazing Oreo Cake Recipe 1 год назад
    Amazing Oreo Cake Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Best Eclairs Recipe 1 год назад
    The Best Eclairs Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN 4 дня назад
    Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Anna's Triple Chocolate Cheesecake Recipe UNCUT! 4 года назад
    Anna's Triple Chocolate Cheesecake Recipe UNCUT!
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5