• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck) скачать в хорошем качестве

How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Identify Coffee Extraction Defects (Learn to Examine Your Coffee Puck)

Have you ever made a coffee then stopped to look at the coffee puck before you tap it out of the handle? You can actually tell quite a bit about your extraction just by looking at the puck. In this video Luke explains by examining the coffee puck after an espresso extraction you can learn valuable insights into the quality of the extraction. Here are some common problems that can be identified by looking at the coffee puck: Channeling: This occurs when the water flows through the coffee puck unevenly, causing some areas to be over-extracted and others to be under-extracted. The coffee puck will show irregularities in the surface and may have holes or chasms. Tamping: If the coffee puck is unevenly compressed, it can lead to uneven extraction. This can be seen in the puck by looking for signs of uneven density, such as cracks or splits. Grind size: If the grind size is too coarse or too fine, the coffee may not extract properly, leading to a weak or bitter espresso. The coffee puck can reveal this by showing signs of uneven extraction or by having a very dry or wet appearance. Channeling due to improper distribution: If the coffee is not evenly distributed in the portafilter before tamping, it can lead to channeling and an uneven extraction. The coffee puck may appear to have denser areas and gaps where water may have flowed through more quickly. Overall, examining the coffee puck can provide a lot of information about the quality of the espresso extraction and can help baristas adjust their technique to achieve a better-tasting espresso. Thanks for watching we hope you enjoy the video and find it helpful. 🌐 Artisti Wholesale Coffee & Cafe Supplies (Australia): https://order.app.link/0vpbRPiksOb 🌐 Australian Website: https://artisti.com.au 🌐 US/Canada Website: http://artisticoffee.com 🌐 New Zealand Website: https://artisti.co.nz/ 🌐 United Kingdom Website: https://artisticoffee.co.uk/ 📷 Follow Artisti on Instagram:   / artisticoffeeroasters   📷 Follow Luke Floyd on Instagram:   / lukecoffeeoz   📷 Follow Jimmy Evans on Instagram:   / jimmy.e.coffee   👍 Like us on Facebook:   / artisticoffee   👉 Find us on X (Twitter): https://x.com/ArtistiAU 👉Find us on Pinterest:   / artisticoffeeroasters   🎥 Follow us on TikTok:   / artisticoffeeroasters   Equipment seen in this video: La Marzocco 3 Group Linea PB Coffee Machine: https://au.lamarzocco.com/machine/lin... Anfim SP2 Coffee Grinder: https://artisti.com.au/products/anfim... Anfim scale holder platform: https://artisti.com.au/products/anfim... Cinoart Automatic Tamper: https://artisti.com.au/products/cinoa... Mazzer ZM Coffee Grinder: https://www.mazzer.com/en/product/zm/ Dosing Pot: https://artisti.com.au/products/rhino... Acaia Scales: https://artisti.com.au/products/acaia... Corner Tamp Mat: https://artisti.com.au/products/rhino... NCD distribution tool: https://artisti.com.au/products/ona-c... Automatic Milk Dispenser and Jug Rinser: https://i-milk.com.au/ Milk Pitchers: https://artisti.com.au/products/rhino... Plastic Dosing Cup: https://artisti.com.au/products/75ml-... ☑️ Check out some of our other videos below: WATCH 📺 See how a professional barista makes coffee working solo    • See how a professional barista makes coffe...   WATCH Playlist 📺 Setting Up a New Cafe - We've Created the Perfect Espresso Bar Design & Layout    • Build the Perfect Espresso Bar (Design & L...   WATCH 📺 Coffee Tamping Do's and Don'ts - How to tamp properly for baristas.    • Coffee Tamping Do's and Don'ts for Beginne...   #coffee #extraction #espressobar #espresso #howtomakecoffeeathome #homebarista #baristatraining #baristalife Time Stamps 0:00 Intro 0:20 Channeling 2:43 Cracks in the Puck 6:28 Floating Puck 8:48 Grind too fine 12:04 Low Dose & Too Fine 13:56 Summary

Comments
  • How to Make Chai Latte (The Different Options and How to Prepare Each Drink) 3 года назад
    How to Make Chai Latte (The Different Options and How to Prepare Each Drink)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как сварить лучший эспрессо с помощью этих простых советов☕️ 2 года назад
    Как сварить лучший эспрессо с помощью этих простых советов☕️
    Опубликовано: 2 года назад
  • Struggling with Espresso? This Beginner's Guide Will Change Everything! 10 месяцев назад
    Struggling with Espresso? This Beginner's Guide Will Change Everything!
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Почему мой кофейный напиток МОКРЫЙ или СУХОЙ? | Как сохранить эспрессо дома! 3 года назад
    Почему мой кофейный напиток МОКРЫЙ или СУХОЙ? | Как сохранить эспрессо дома!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ключ к шелковистой гладкости парового молока 4 года назад
    Ключ к шелковистой гладкости парового молока
    Опубликовано: 4 года назад
  • My morning espresso work flow 8 месяцев назад
    My morning espresso work flow
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Что можно и чего нельзя делать начинающим бариста при трамбовке кофе (Как трамбовать кофе) 3 года назад
    Что можно и чего нельзя делать начинающим бариста при трамбовке кофе (Как трамбовать кофе)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Исправление проблемы с быстрой экстракцией эспрессо (советы для начинающих кофеманов) 1 год назад
    Исправление проблемы с быстрой экстракцией эспрессо (советы для начинающих кофеманов)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Понимание эспрессо — размер помола (Эпизод №4) 5 лет назад
    Понимание эспрессо — размер помола (Эпизод №4)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Comeback of an Italian Coffee Legend - La Pavoni Restomod 2 года назад
    Comeback of an Italian Coffee Legend - La Pavoni Restomod
    Опубликовано: 2 года назад
  • Обзор всей линейки кофемашин NIVONA: Какая лучше для дома? 12 дней назад
    Обзор всей линейки кофемашин NIVONA: Какая лучше для дома?
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Внутри эспрессо-паков с помощью КТ-сканера 2 месяца назад
    Внутри эспрессо-паков с помощью КТ-сканера
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Coffee Puck Preparation Techniques Compared (Making Better Coffee) 3 года назад
    Coffee Puck Preparation Techniques Compared (Making Better Coffee)
    Опубликовано: 3 года назад
  • How To Fix Soggy Espresso Pucks 9 месяцев назад
    How To Fix Soggy Espresso Pucks
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как я готовлю эспрессо: инструменты и методы 3 года назад
    Как я готовлю эспрессо: инструменты и методы
    Опубликовано: 3 года назад
  • Понимание роли времени в рецепте приготовления кофе — в погоне за идеальной экстракцией кофе 4 года назад
    Понимание роли времени в рецепте приготовления кофе — в погоне за идеальной экстракцией кофе
    Опубликовано: 4 года назад
  • Влажный кофейный комок — испорчен ли мой эспрессо? (Советы бариста) 1 год назад
    Влажный кофейный комок — испорчен ли мой эспрессо? (Советы бариста)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Заточка для новичков 1.0: Основные правила, как получить острый нож 4 месяца назад
    Заточка для новичков 1.0: Основные правила, как получить острый нож
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 5 LATTE ART MISTAKES YOU'RE MAKING: From Latte Art Champion Lance Hedrick 2 года назад
    5 LATTE ART MISTAKES YOU'RE MAKING: From Latte Art Champion Lance Hedrick
    Опубликовано: 2 года назад
  • Learn how to Steam, Stretch & Froth Milk - Guide For The Perfect Milk Coffee Texture 5 лет назад
    Learn how to Steam, Stretch & Froth Milk - Guide For The Perfect Milk Coffee Texture
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5