• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco скачать в хорошем качестве

[ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[ENG] Master the Art of Batbout: Authentic Moroccan Pan-Fried Bread | Flavors of Morocco

For more Flavors of Morocco: https://flavorsofmorocco.com/ Follow us on Instagram @Flavors.of.Morocco   / flavors.of.morocco   Still haven’t subscribed to Flavors of Morocco on youtube? / / @flavorsofmorocco8403 ------------------------------------------ ABOUT FLAVORS OF MOROCCO: Flavors of Morocco is the leading online cooking school dedicated to authentic Moroccan cuisine. Our expert Moroccan chefs, known as dadas, will teach you all the secrets of making Moroccan food no matter where you are. ------------------------------------------ ABOUT THIS RECIPE: Batbout is a classic Moroccan pan-fried that is a cross between Pita bread and an English muffin. It has many other names, including mkhamer, toghrift and matlou. Batbout requires minimal ingredients, and is the perfect bread when you don't feel like turning on the oven. You can make different sized batbouts depending on what you want to use the bread for. Large sized batbout are ideal little pocket for any sandwich, and they pair wonderfully with grilled meats and a side salad. The smaller breads are perfect for breakfast or snacks with butter, honey, and a hot cup of Moroccan mint tea. Batbout is eaten throughout the year in Morocco, but it is extremely popular during Ramadan; often served in small, almost bite-sized size, and filled with a variety of savory fillings. If you're looking to perfect your Batbout game, consider investing in a large griddle or cast iron skillet, so you can cook multiple batbouts at a time. A griddle would also be ideal for cooking other Moroccan specialities including msemen, meloui, and harcha. With your griddle, delicious breads becomes just minutes away! Follow the dada's instructions and recreate batbout right in your own home! Ingredients: For the dough 300g (2 1/2 cup) all-purpose flour 150g (1 1/4 cup) durum wheat 1 teaspoon dry yeast 1 teaspoon salt 1 teaspoon sugar 1 tablespoon vegetable oil 350ml (1 1/2 cup) lukewarm water For shaping the batbout Durum wheat flour Steps: Step 1: Preparing the dough 1- Add the all-purpose flour, durum wheat flour, dry yeast, salt, sugar and oil to a large bowl. 2- Gradually add the lukewarm water while mixing by hand until your form a dough. 3- Knead dough by hand for about 10 minutes, or until smooth, elastic and non-sticky. Note: You can alternatively use a bread machine with a dough hook to knead the dough. 4- Cover the dough with a clean kitchen towel and leave it to rise for about 20 minutes. Step 2: Shaping the batbout 1- Press down on the dough to release the air out. 2- Divide the dough into small, medium, or large sized balls depending on how large you want your batbout. Note: You can use a scale to make sure that all the balls are all the size you prefer. 3- Place the dough balls on a plate, cover with a clean kitchen towel, and leave to rest for 5 minutes. Step 3: Flattening the dough balls 1- Line the clean kitchen towel over a large plate or cutting board. 2- Dust some durum flour on a your work surface. 3- Place one ball at a time on the work surface, and dust it with more durum wheat. 4- Gently flatten the dough with your fingertips into a circle that is about 1/2cm (1/4 in) thick. 5- Place the flattened dough on the kitchen towel, and sprinkle it with more durum wheat. 6- Flatten the remaining dough balls in the same way. Step 4: Cooking the batbout 1- Preheat the pan or griddle over medium heat. 2- Place one batbout one at a time in the pan and cook for about a minute or until the dough starts to lightly cook. 3- Flip the dough to the other side and cook for 30 seconds. Note: Do not wait until one side is fully cooked before flipping the bread over. 4- Keep flipping the batbout on both sides every 30 seconds until both sides are fully cooked through, and the batbout puffs up. 5- Carefully push on the puffed batbout with a spatula to release the air. Remove the batbout from the pan. 6- Clean the pan from the flour crumbs, then cook the remaining dough. 7- Serve the bread with your choice of filling, and enjoy! 00:00 INTRO 00:47 STEP 1 : Preparing the dough 06:55 STEP 2 : Fermenting the dough 07:11 STEP 3 : Forming the dough 10:44 STEP 4 : Cooking the batbout 14:11 STEP 5 : Serving the batbout

Comments
  • [ENG] The Ultimate Flaky Delight: Moroccan Msemen Recipe | Flavors of Morocco 2 года назад
    [ENG] The Ultimate Flaky Delight: Moroccan Msemen Recipe | Flavors of Morocco
    Опубликовано: 2 года назад
  • Пышный марокканский батбут: лучший рецепт хлеба без духовки! 8 месяцев назад
    Пышный марокканский батбут: лучший рецепт хлеба без духовки!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Pain Pita blé entier à la poêle 💯 santé! Sans sucre Sans huile👌/ Healthy whole wheat pita bread 5 лет назад
    Pain Pita blé entier à la poêle 💯 santé! Sans sucre Sans huile👌/ Healthy whole wheat pita bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Знаменитый рецепт Багрира, который набрал миллионы просмотров на Youtube‼ ️ Moroccan Cuisine 4 года назад
    Знаменитый рецепт Багрира, который набрал миллионы просмотров на Youtube‼ ️ Moroccan Cuisine
    Опубликовано: 4 года назад
  • Чебуреки. Идеальное тесто для Чебуреков. Рецепт домашних чебуреков - хрустящие и пузырчатые чебуреки 1 год назад
    Чебуреки. Идеальное тесто для Чебуреков. Рецепт домашних чебуреков - хрустящие и пузырчатые чебуреки
    Опубликовано: 1 год назад
  • Amazing Skills for Crafting Legendary Moroccan Bread in traditional bakeray 2 года назад
    Amazing Skills for Crafting Legendary Moroccan Bread in traditional bakeray
    Опубликовано: 2 года назад
  • Arabian Stuffed Pockets | MINI BATBOUT | Moroccan Pillow Bread | Ramadan Iftar Special 8 месяцев назад
    Arabian Stuffed Pockets | MINI BATBOUT | Moroccan Pillow Bread | Ramadan Iftar Special
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • 7 ОШИБОК САМСЫ: Почему падает и не получается как узбекская. 2 дня назад
    7 ОШИБОК САМСЫ: Почему падает и не получается как узбекская.
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht! 1 месяц назад
    Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Рецепт хлеба BATBOUT ✅💯 Марокканская кухня боль marocain 2 года назад
    Рецепт хлеба BATBOUT ✅💯 Марокканская кухня боль marocain
    Опубликовано: 2 года назад
  • Blumenkohl, der alle in den Wahnsinn treibt! Meine Enkel lieben das.Dieses Rezept kennt keiner! 6 месяцев назад
    Blumenkohl, der alle in den Wahnsinn treibt! Meine Enkel lieben das.Dieses Rezept kennt keiner!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • [ENG] Sweet & Savory Fusion: Moroccan Beef & Prune Tagine | Flavors of Morocco 2 года назад
    [ENG] Sweet & Savory Fusion: Moroccan Beef & Prune Tagine | Flavors of Morocco
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pain à la poele 100% réussie (Batbout)/ Homemade Pan Bread 5 лет назад
    Pain à la poele 100% réussie (Batbout)/ Homemade Pan Bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Беру ЛАВАШ и ТЫКВУ! Шикарный Десерт к Чаю! Готовится Быстро и Просто! 1 месяц назад
    Беру ЛАВАШ и ТЫКВУ! Шикарный Десерт к Чаю! Готовится Быстро и Просто!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Authentic Moroccan Bread Recipe (Khobz) 3 года назад
    Authentic Moroccan Bread Recipe (Khobz)
    Опубликовано: 3 года назад
  • msemmen moroccan pancake recipe /easy msemen at the stove 3 года назад
    msemmen moroccan pancake recipe /easy msemen at the stove
    Опубликовано: 3 года назад
  • Вкусный хлеб на завтрак, я делаю его уже 20 лет, он никогда меня не подводил! 3 года назад
    Вкусный хлеб на завтрак, я делаю его уже 20 лет, он никогда меня не подводил!
    Опубликовано: 3 года назад
  • [ENG] Марокканская пастила (Warqa) | Вкусы Марокко 1 год назад
    [ENG] Марокканская пастила (Warqa) | Вкусы Марокко
    Опубликовано: 1 год назад
  • [ENG] Праздничное наслаждение: марокканская жареная курица (Джадж Мхаммер) | Вкусы Марокко 2 года назад
    [ENG] Праздничное наслаждение: марокканская жареная курица (Джадж Мхаммер) | Вкусы Марокко
    Опубликовано: 2 года назад
  • Инструкция по работе с пельменницей от профессионала. Как лепить пельмени и не выбросить продукты. 2 месяца назад
    Инструкция по работе с пельменницей от профессионала. Как лепить пельмени и не выбросить продукты.
    Опубликовано: 2 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5