• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor скачать в хорошем качестве

Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor 3 months ago

鶏レバー

鶏レバー レシピ

鶏レバー 下処理

鶏レバー 茹で方

おうちごはん

自炊

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Change your perception of chicken liver! How to make garlic butter with no odor

Hello, it's Chucky! This time, if you like chicken liver, you should definitely make this. This is how to make chicken liver with garlic butter. It has no odor, is super moist, and has a unique, pleasant flavor that is explosive. If you cook chicken liver with this method, I think you'll be surprised at how delicious it is! If you haven't tried this method yet, please give it a try and it will change your idea of ​​chicken liver! So, let's get started! I'll introduce how to make chicken liver with garlic butter. [Ingredients] Chicken liver: 200g Butter: 20g Grated garlic: 1 teaspoon Salt: to taste Black pepper: to taste Sake: 50cc Water: 1 liter [How to make] 1. Remove the tendons and fat from the chicken liver and cut it into 3 mm strips. Cut the heart part in half lengthwise and carefully remove the blood clots. 2. Rinse 1 with water to remove dirt. 3. Boil water in a pot, turn off the heat, add sake, mix quickly, add chicken liver, cover, and leave to soak for 10 minutes using the residual heat. 4. Cook chicken liver with residual heat, then transfer to cold water, cool, and drain. 5. Quickly heat butter and garlic in the microwave to melt, then mix with chicken liver. 6. Season with salt and pepper. Yes! Done! Cooking chicken liver with residual heat keeps it moist and prevents it from drying out. It has no odor and is a delicious and delicious chicken liver with garlic and butter, so please try it once. A carefully selected mail order site that helps with regional revitalization Click below to check out the Chucky Product Exhibition. https://chuckyshop.base.shop/ My favorite craft beer (PR) [ASOBI]↓↓↓Click to check! https://amzn.to/3Gam7j2 [The frying pan I use] (PR) Flavor stone↓↓↓Here https://a.r10.to/hU0BW5 [Details about Kyoto Kushiden] https://www.hotpepper.jp/strJ001014390 ◆DOVA-SYNDROME has given permission to use the music in this video. Cooking Time (song title) / MATSU (artist name) #cooking #recipe #chickenliver #appetizer #side dish #easy recipe

Comments
  • Bird liver pretreatment (no odor) method!  You don't have to 3 years ago
    Bird liver pretreatment (no odor) method! You don't have to "bleed"! Actually, I just did ○○!
    Опубликовано: 3 years ago
    743314
  • POV: Cooking Restaurant Quality Fish (How To Make it at Home) 1 year ago
    POV: Cooking Restaurant Quality Fish (How To Make it at Home)
    Опубликовано: 1 year ago
    1086148
  • How to make soft grilled Chinese cabbage with cheese!  It's fragrant and delicious in a frying pan 1 year ago
    How to make soft grilled Chinese cabbage with cheese! It's fragrant and delicious in a frying pan
    Опубликовано: 1 year ago
    4499
  • #182『鶏レバーペースト』の作り方 |シェフ三國の簡単レシピ 4 years ago
    #182『鶏レバーペースト』の作り方 |シェフ三國の簡単レシピ
    Опубликовано: 4 years ago
    384628
  • Настоящая Жизнь в Северной Корее! Что Туристам Запрещено показывать! 5 hours ago
    Настоящая Жизнь в Северной Корее! Что Туристам Запрещено показывать!
    Опубликовано: 5 hours ago
    54038
  • 臭み無し!レバーパテの処理 - 鶏レバーのクロスティーニ 【ブルスケッタの作り方】 4 years ago
    臭み無し!レバーパテの処理 - 鶏レバーのクロスティーニ 【ブルスケッタの作り方】
    Опубликовано: 4 years ago
    75228
  • Элитная подружка. Загадочная девушка в семье Путина 13 hours ago
    Элитная подружка. Загадочная девушка в семье Путина
    Опубликовано: 13 hours ago
    217583
  • How To Roll Sushi with The Sushi Man 5 years ago
    How To Roll Sushi with The Sushi Man
    Опубликовано: 5 years ago
    2624839
  • Bell Pepper stuffed with Ratatouille, A French Classic Reinvented! | Chef Jean-Pierre 5 hours ago
    Bell Pepper stuffed with Ratatouille, A French Classic Reinvented! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 5 hours ago
    9559
  • 基本から教える。失敗しない【イワシの梅煮】の作り方 1 year ago
    基本から教える。失敗しない【イワシの梅煮】の作り方
    Опубликовано: 1 year ago
    466373

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS