У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Dry Sous Vide a Steak on the Impulse Cooktop или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
With Impulse’s Active Temperature Sensing, you can get a perfect sous-vide–style finish without water or plastic. Here’s how: 1: Season your steak and insert a temperature probe (optional). 2: Place the steak in a dry pan. We recommend a 3-ply stainless steel pan for best results in Temperature Mode. 3: Set the stove to Temperature Mode and choose a temperature about 10°F above your desired internal target. Because there’s a small temperature gradient in a pan without water, this slight increase helps compensate and speed up cooking. 4: Cover the pan. 5: Flip the steak every 30 minutes to cook more quickly. 6: When the steak reaches your target internal temperature (we recommend 130°F for medium/medium-rare), remove it from the pan and let it rest. 7: Sear the steak as desired. A short sear will preserve that edge-to-edge sous-vide effect.