У нас вы можете посмотреть бесплатно 冰皮月饼燕菜花朵 Snowskin Mooncake with Jelly Flower 焦糖奶黄馅 | Salted Caramel Custard Filling или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
冰皮月饼燕菜花朵 Jelly Flower Snowskin Mooncake without Mold | 焦糖奶黄馅 Salted Caramel Custard Filling These Jelly Flower Snowskin Mooncakes are made with soft, chewy mochi wrapper and fragrant caramel custard filling, top with flower-shaped Jelly. You will taste the chewy skin and creamy custard filling with a nice caramel fragrance with just one bite. Hope you enjoy making your own Jelly Flower Snowskin Mooncakes too! And wishing you a very Happy Mid-Autumn Festival in advance! Ingredients: 12 Mooncakes Caramel Custard Filling: -55g Caster sugar -120ml Hot milk -35g Milk powder -25g Wheat starch -2 Eggs -40g Butter -2g Fine salt -Pandan leaf Snowskin: -25g Glutinous rice flour -25g Rice flour -15g Wheat starch -15g Caster sugar -115g Milk -10g Condensed milk -15g oil Jelly: -30g Caster sugar -100ml Water -3.5g Agar-agar Powder -1/2tsp Beetroot juice Thank you for joining. 😊 #冰皮月饼#SaltedCaramelCustardFilling#snowskinmooncake 🎵Music provided by Pianist Chloe Chong Kar Yee 🎵Track: Rainbow Spring Reflection Reproduction, re-upload, re-broadcast, and distribution of our copyrighted videos are prohibited. Copyright © clarakitchen21 All Rights Reserved. 视频版权属于clarakitchen21,未经允许,不可转载。