У нас вы можете посмотреть бесплатно Ging Dou Paai Gwat - 京都排骨 (Capital Pork Chops) & Choy Sum - 菜心 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
During the Covid Pandemic, rather than going out to eat, I had to improvise my own versions of some classic Chinese dishes. One that I came up with was my own version of Ging Dou Paai Gwat (or Capital Pork Chops), 京都排骨. It is one of the most classic Cantonese dishes. To make my version, you'll need: 3 lbs Thin Pork Chops 1 onion (prefably Maui onion) 1 cup Corn Starch 1 Tbsp Chinese Five Spice (五香粉) Salt (to taste) Fresh Cracked Pepper (to taste) 1/4 cup Ketchup 1/4 cup Hoisin sauce (海鮮醬) I'm pairing this classic Cantonese dish with a classic Cantonese vegetable, Choy Sum (菜心). We'll dress the Choy Sum with: 1/8 cup Soy Sauce (生抽) 1/8 cup Sesame Oil (麻油) 1 Tbsp Oyster Sauce (蠔油) 00:00 - Cooking Ging Dou Paai Gwat 05:53 - Cooking Choy Sum 09:22 - Tasting