У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Smoke a Boston Butt | Masterbuilt Gravity Series 560 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
@MastersofSmoke smoker and grill experts, John McLemore & John McLemore Sr., show how to make an incredible smoked Boston butt on the Masterbuilt Gravity Series 560 Digital Charcoal Grill + Smoker. INGREDIENTS · 8 - 10 pound bone-in Boston Butt (pork roast) · 8 ounces yellow mustard · 8 ounces BBQ rub · BBQ sauce (optional) INSTRUCTIONS 1. Completely coat butt with mustard, season with BBQ rub and place in Alum tray. Cover with foil and place in refrigerator over night. 2. Set Gravity Series Grill/Smoker to 225 degrees and add hickory wood chunks. 3. Smoke for 6 to 8 hours or until internal temp reaches 165 degrees. 4. Pull and wrap in heavy aluminum foil 3 to 4 times and place back on smoker for 4 to 6 more hours or until internal temp reaches 200 degrees. 5. Unwrap, pull, serve and enjoy MOS PRO TIPS · Place on middle rack and place alum tray underneath to catch drippings, saves on clean up and you can use dripping to inject back into butt. Looking for more recipes? Follow/Subscribe to @MastersofSmoke or visit https://recipes.masterbuilt.com/. Shop Masterbuilt Gravity Series 560: https://www.masterbuilt.com/collectio...