У нас вы можете посмотреть бесплатно Baklava Recipe be Liza Glinskaya 😉 How to Make Baklava 😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Honey baklava Calculation for 24 pieces Dough: 100 ml milk (3.3 fl.oz) 100 g butter (3.6 oz, 82% fat) 100 g eggs (2 eggs) 450 g flour (1 lb) 1 g salt (pinch) ********** oil (for frying) Make baklava: Melt butter, mix with milk, add eggs. Stir to mix. ✅ Add salt, flour. Knead up dough. ✅ Wrap in cling film and leave for 30 minutes at room temperature. ✅ Divide the dough into two parts, roll out. Set aside for 30 minutes to let the dough air out. ✅ Then we make baklava-shaped pastry by following the instructions in the video. ✅ Fry in refined oil. ✅ After frying we leave the pastry on a paper towel to remove the oil. 🍯Honey syrup: 150 g honey (1/3 lb) 300 ml water (10 fl.oz) 300 g sugar (2/3 lb) 100 g roasted nuts (3.6 oz) 🍯 Prepare the syrup for the soaking: ✅Pre-roast the nuts in the oven at 340F, 10-15 minutes. ✅ In a saucepan send water, sugar and honey. Put the syrup on the fire and heat until the sugar dissolves. ✅ Take the syrup off the fire, pour it over and dip the baklava in it. ✅ Sprinkle over the roasted, crushed walnuts.