У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Ghotab Yazd I Persian Ghotab Recipe | Homemade Ghotab Yazdi| شیرینی عید I قطاب یزد خانگی или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ghotab or Qottab is a traditional Iranian almond and walnut-filled crescent pastry that is infused with cardamom flavors to make the perfect taste. It is one of the delicious pastries from Yazd-Iran. When the yogurt is at room temperature, add the egg yolks, butter and baking powder and mix the ingredients well. Finally, add the flour to the dough until a soft dough is obtained. Then leave the dough in a cool place for two hours. In the meantime, prepare the middle materials of the Ghottab. After our rest, open the dough with the help of a rolling pin and mold it. Combine the almonds and sifted powdered sugar with the ground cardamom, and rose water in a relatively flat bowl to make a smooth paste. If you wish, you can also use walnut powder and cinnamon, depending on your taste. Ingredients: 1- Unsalted butter 110g 2- Egg yolks 2 3- Yogurt/sour_cream 110g 4- Baking powder 1/2tsp 5- Flour 200g Filling ingredients for Ghottab: 1- Almond powder 180g 2- Icing sugar 150g 3- Ground cardamom 1tsp/tbsp (as desired) 4- Rose water 1/3-1/2 cup for more information, visit: http://www.mercycuisine.com/ghottab/ #ghotab #شیرینی_عید #قطاب_یزد #persian_pastry #ghotab_recipe #قطاب_خانگی #قطاب_یزدی #شیرینی_قطاب #شیرینی_قطاب_ایرانی #طرز_تهیه__قطاب