У нас вы можете посмотреть бесплатно Three Chocolate Dessert Recipe 🍫 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Entremets Trois Chocolates recipe for a mold 20 cm in diameter and 8 cm in height Ingredients : For the base / sponge cake: 2 eggs, 60g of flour, 20g of cocoa powder, 80g of sugar, 70ml of oil, 30ml of milk and 5g of baking powder. The foam : Dark chocolate mousse: 140 g dark chocolate 180 ml of liquid cream 80 ml of milk 1 gelatin sheet (3g) Milk chocolate mousse: 140 go of chocolate 180 ml of liquid cream 80 ml of milk 1 gelatin sheet (3g) White chocolate mousse: 180 g white chocolate 180 ml of liquid cream 100 ml of milk 1 and a half sheets of gelatin (4.5) Deco: For decoration you can decorate it as you wish. Here I put a mirror glaze and a few balls of three chocolates Chocolate mirror glaze recipe: 60 ml of liquid cream 90 g sugar 70 ml of water 30gb cocoa powder 1 gelatin sheet (3g) In a saucepan, bring the water, sugar and liquid cream to a boil, then add the cocoa powder, mix well. Bake until 103 ° remove from heat let cool a little to 60 ° C and add the gelatin mix well and let cool before spilling it on the cake until about 30 ° 35 ° @gourmandises by Nora Instagram gourmandises_by_nora Facebook: Gourmandises By Nora