У нас вы можете посмотреть бесплатно 法式經典甜點 虎紋費南雪 : Tiger Financier Recipe ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#ASMR #EngSub #Financier #Chocolate Follow me on Instagram / on.cooking.with.amy Financier with a flare! It's called 'tiger' because of the gold and black color combination, which is similar with tiger stripes. It's filled with Cointreau infused ganache, adds dash of freshness to this hazelnut butter rich aroma. This recipe is great for parties! Baking Tips be careful when cooking 'hazelnut butter', keep the stove at low heat and continue stirring to prevent bottom from burning. You can hear sizzling sound from loud to quiet. When you don't hear as much sizzling sound, it means butter is done. Remove from heat when it appears amber in color, the residual heat will continue to cook the butter. for easier un-molding process, after cooling the financier on baking rack, place in freezer before un-molding to prevent financier from baking. add the chopped chocolate when the batter is cooled!!! to prevent chocolate from melting in the batter before baking. 費南雪除了經典的金磚外型,還可以做成不同的造型喔!這款費南雪有著黃黑交錯的顏色,看起來像老虎斑紋,就取了一個很威猛的‘ 虎紋費南雪’ 名字。中心灌入加入少許君度橙酒的甘納許,讓整體風味更醇厚。適合成為派對的小點! 烘焙筆記: 煮焦化奶油時比較危險,用中小火即可。需持續攪拌,避免鍋底焦黑。煮的過程會聽到奶油劈哩啪啦的聲音,會由大至小聲,聲音越小代表快煮好。至奶油內沈澱物看起來是琥珀色就離火,因為奶油會持續加熱。這個步驟要特別注意安全喔!!! 這款使用特殊矽膠模具,脫模的時候比較困難,所以烤好冷卻後,需放入冷凍庫約1-2小時,冷凍後脱模可避免費南雪破碎。 加入切碎巧克力內,麵糊必須是冷卻的。若麵糊溫度過高,巧克力會融化在麵糊內,就不會有老虎斑紋。 ———————————————————————————————— ——— 🔸 Ingredients (grams) Baking: 170°C for 18-20minutes Yield: 36-42 pieces (varies with mold size) 《Financier》 100 butter 140 sugar 25 flour 100 almond flour 135 egg white 40 chocolate 《Ganache》 115 heavy cream 125 dark chocolate 13 butter +++++++++++++++++ 🔸 食材 (公克) 烘烤: 170度, 18-20分鐘 份量:36-42 片(看模具大小) 《費南雪》 100 奶油 140 糖 25 低筋麵粉 100 杏仁粉 135 蛋白 40 黑巧克力 《甘納許》 115 鮮奶油 125 黑巧克力 13 奶油 +++++++++++++++++ 🔸 Ingrédients (grammes) Cuisson: 170°C pour environ 18-20 minutes Portions: 36-42 《Financier》 100 beurre 140 sucre 25 farine 100 poudre d'amande 135 blanc d'oeuf 40 chocolat noir 《Ganache》 115 crème entier 125 chocolat noir 13 beurre