У нас вы можете посмотреть бесплатно The lightest Korean soup. EATING IN MIG. Potato cooked ... Done !!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bunch it. Guys, this soup, is made by Soviet Koreans. Nobody knows why it is Puk. There are a lot of ways to cook. In South Korea, a similar soup is called Twejan Kook. You can cook with potatoes, onions and everything. But the main ingredient is Ty. The basis of many soups. We do not make it. We buy ready. You can buy in the market where Korean salads are sold. Also in Korean stores or on the Internet. It’s called Misso pasta or twejan. That's how I cooked. RECIPE: Meat - 500 gr Mushrooms (any) 150 - 200 gr. Onions - 1 pc. Zucchini (can zucchini) 1 pc. Eggplant - 1 pc. Potato - 2 pcs. Garlic -2 cloves. Green onion - 40 gr. Cilantro - 40 gr. Pull - 2 tablespoons. Vegetable oil - 4 tbsp. Eggs - 3 pcs. Black pepper to taste. Red hot peppers - to taste. Salt to taste. Water 2.5 liters. The amount of ingredients can be changed. Improvise.