У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional perfect multi layer croissant | The Apron| home made |step by step process или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This Homemade Croissants recipe is so buttery, flaky. A complete recipe guide teach you how to make the perfect croissants. Croissants are flaky, layered French pastry in the shape of a crescent. Croissant dough gets its many layers as a result of “laminating” the dough. This means we are rolling and folding over and over, giving you many thin layers of dough and butter. INGREDIENTS: Warm milk-140ml Yeast -7gm Sugar-25 gm Bread flour-250gm Salt-5gm Butter-20gm+200gm=220gm Egg-1 nos for egg wash Baking temperature 180c Baking time 20 min If you like this video please hit”like” button and “subscribe” for more updates thank you. #croissant #croissance #croissantrecipe #croissants #