У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make creme patisserie(custard cream)! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Making creme patisserie (custard cream)! Let's make creme patisserie, one of the most basic creams in confectionery. Creme patissier, commonly called custard cream. Vanilla bean is not required, but adding it will give it a much richer flavor and flavor. It is okay to add a little vanilla extract instead of vanilla bean. If you substitute corn starch instead of wheat flour, you get a soft and light texture, and if you add wheat flour and corn starch in a 1:1 ratio, you get a slightly lighter texture than just flour. Since I like firm crème patissier, I make it entirely with wheat flour. Please refer to the video for the detailed process. Naver Cafe Baking Studio Blanc : https://cafe.naver.com/ivoire Instagram: / ive101671 material 300 g milk 1/2 vanilla bean 3 yolks (55g) 75 g sugar T45 (soft flour in Korea) 30 g 20 g butter #crèm patissier#custard cream#crèmepâtissière#baking studio blanc#baking in paris#living in paris#paris