У нас вы можете посмотреть бесплатно 紫薯色白糖糕 l Pak Tong Gou l Steamed Rice Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
好吃超Q软軔的紫薯色白糖糕 l 颜色鲜艳 l 低糖制作因为用甜紫薯的天然甜的提取汁所致 l 制作材料简单 Delicious and super soft, beautiful natural colour of purple sweet potato, low sugar recipe & simple ingredients. 材料: 200克粘米粉 200g rice flour 60克细砂糖 60g castor sugar 550毫升水用来煮160克紫薯 (需要400毫升提取水) 550ml water cook with 160g purple sweet potato (400ml extracted water is needed) 1茶匙食用油 1tsp cooking oil 酵母发酵部份;For yeast fermentation: 4克酵母 4g yeast 1/2汤匙细砂糖 1/2 tbsp castor sugar 30毫升温水 30ml lukewarm water 蒸盘尺寸18cm(ID)x 5.8cm(H) Pan size 18cm(ID) x 5.8cm(H) This video belongs to its creator, which is the owner of Zhen Kitchen. Strictly are not allowed to download, share or any reproduction for business purposes without permission. Legal action will be taken 本视频属于原创作者,Zhen Kitchen珍厨房 所擁有的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动. #ZhenKitchen #白糖糕 #PakTongGou